Gå til hovedindhold

17 Umbraco-certificeringer i Eksponent

Vi har haft besøg af Umbraco CMS, som har gennemført intern undervisning og certificering af en række af vores udviklere. 17 udviklere har gennemført certificeringen, og der er flere på vej.

Eksponent har gennem de seneste ni år specialiseret sig i Umbraco og har bygget en række løsninger på platformen - både for private virksomheder, organisationer, kommuner og styrelser. Et af de mest kendte sites er regeringen.dk. Mange af udviklerne var certificeret tidligere, men den seneste certificeringsrunde betyder, at Eksponent nu råder over et af Danmarks bedste og største certificerede Umbraco-teams.

Eksponent er i samme ombæring blevet Umbraco Gold partner, hvilket er med til at understrege vores strategiske fokus på platformen.

Umbraco er med sine over 400.000 installationer verden over et af de hurtigst voksende CMS baseret på .NET-platformen. I Danmark er det også en af de mest udbredte platforme med 47 implementeringspartnere. Umbraco er Open Source og tilbyder, at løsninger kan drives i skyen med Umbraco Cloud.

Eksponent bruger både Umbraco som platform til websites og som integreret komponent til at styre indhold i forretningsapplikationer.

Læs mere om Umbraco på www.umbraco.com

 

Vil du høre mere?

Emil Hjordt Jensen

+4523414424
emil.hjordt@eksponent.com

Kontakt Emil Hjordt Jensen, hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder med Umbraco og andre CMS'er.

Portræt af Emil Hjordt Jensen