Gå til hovedindhold

ASE.dk

Responsivt website til Ase.dk

Tag et komplekst website med en dyb hierarkisk struktur, og gør brugeroplevelsen lige så vellykket på mobiltelefon som på computer. Det var den udfordringen, da Ases website skulle redesignes

Det nye design er responsivt og tilpasser sig dermed automatisk til den benyttede skærm. Indholdet er til gengæld det samme - uanset om man tilgår websitet via tablet, mobiltelefon eller desktop. Med et responsivt webdesign er der kun én webløsning at holde styr på. Så slipper webredaktøren for at vedligeholde og opdatere sit website i flere forskellige formater. Til gengæld stiller responsivt design krav til strukturen og indholdet på websitet. Hvis hierarkiet er meget dybt, kan navigationen fylde for meget i den mobile version og ødelægge brugeroplevelsen.

Løsningen er implementeret i Umbraco med en bagvedliggende taksonomi, som anvendes til at opmærke og foretage udtræk af indhold i forskellige kontekster. Herunder det at koble relevante Spørgsmål og svar, sammen med indholdssider baseret på emneord fra taksnomien.

Der er foretaget en kobling mellem linkstrukturen fra det tidligere indhold og det nye website, for at bevare placeringen i søgemaskinerne. Websitet er i vid udstrækning blevet performanceoptimeret og stress-testet til at kunne håndtere mange samtidige brugere, hvilket kommer til særligt gavn ved tidspunkter med spidsbelastning, når der fx køres et tv-spot. 

Besøg www.ase.dk

Vil du vide mere om casen?

Emil Hjordt Jensen

+4523414424
emil.hjordt@eksponent.com

Kontakt Emil, hivs du vil  vide mere om casen eller Umbraco

Portræt af Emil Hjordt Jensen