Gå til hovedindhold

Nyt digitalt univers til Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening

d

Dansk Magisterforening er en fagforening for akademisk uddannede, der blev stiftet i 1918. I dag består foreningen af mere end 55.000 medlemmer.

Dansk Magisterforening ønskede et mere moderne udtryk til deres website og indledte derfor en afklaringsfase i samarbejde med Eksponent. Projektet er leveret som en full service løsning, hvor Eksponent har stået for alt fra forretningsafklaring til design, udvikling og UX.

En mere moderne CMS-løsning
Det nye dm.dk er bygget på open source platformen Umbraco CMS. Et vigtigt mål for projektet har været at få en moderne CMS-løsning med stor fleksibilitet i opsætning af sider og formidling af budskaber. Der er arbejdet meget med optimering af redaktøroplevelsen. Tidligere anvendte Dansk Magisterforening Sitecore, og en del af indholdet er migreret fra Sitecore til Umbraco.

Opdateret visuelt udtryk og integrationer til medlemssystem
Brugerne af dm.dk anvender særligt sitet til at søge rådgivning angående jobforhold. Vi har derfor arbejdet med websitets design, navigation og brugeroplevelse for at gøre det nemmere, hurtigere og mere enkelt at finde de ønskede informationer. Samtidig var det vigtigt for Dansk Magisterforening, at de centrale flows omkring indmeldelse og kursustilmelding blev optimeret, så medlemmerne i højere grad kan betjene sig selv. Til det har vi bygget en række integrationer til Dansk Magisterforenings medlemssystem, som gør det nemmere for brugeren at anvende de forskellige selvbetjeningsservices.

Besøg www.dm.dk

Med relanceringen af dm.dk har vi sammen med Eksponent arbejdet ud fra målet om skabe mere værdi for vores medlemmer igennem et mere brugervenligt og relevant servicesite. Samtidig var det vigtigt for os, at det blev nemmere for de decentrale webredaktører at bidrage med indhold og skræddersy sider efter de specifikke kommunikationsbehov, der opstår.
Med vores nye website er det blevet muligt for os at tilpasse og målrette den online kommunikation med kort aftræk, og fremtidssikre og nedbringe løbende omkostninger igennem konsolidering af dm.dk.

Yukio Bergholdt, Digital Projektleder i Dansk Magisterforening

Vil du vide mere om casen?

Jacob Svarre

+4531203537
jacob.svarre@eksponent.com

Portræt af Jacob Svarre