Gå til hovedindhold

Erfaren .NET udvikler/arkitekt

Eksponent har altid arbejdet med .NET på højt niveau, og derfor har vi allerede en lang række af  meget erfarne .NET udviklere med et primært fokus på web-løsninger, og det vil vi gerne have mere af.


Hvad laver en .NET udvikler/arkitekt hos Eksponent?

En af grundene til at vi har glade kunder, er, at vi er gode til at sætte os ind i det forretningsdomæne, vi arbejder i, hvilke behov, vi hjælper med at tilfredsstille, og hvordan vi skaber værdi med høj kvalitet.

Alle udviklere laver arkitekturarbejde og vi mener ikke, at de to ting kan adskilles, men at arkitekturrollen er en funktion, man som udvikler naturligt træder ind i og ud af efter behov. Så med tiden vil man også naturligt vokse i den rolle.

I vores løsninger er der ofte komplekse integrationer til en lang række af systemer, hvor det er nødvendigt at implementere stabile integrationspatterns med f.eks. asynkron messaging/køer og process managers/sagas. Vi gemmer ting i CMS datastores, MSSQL, PostgreSQL, RavenDB, ElasticSearch eller i memory, afhængigt af behovet. Vi bevæger os desuden væk fra monolitter og i retning af mindre services, og i alle projekter uanset størrelse anvender vi Continuous Integration & Delivery, og så arbejder vi desuden med en række forskellige former for automatiserede tests.

Da alle vores projekter er webbaserede, og browseren afvikler mere og mere kode, har alle udviklere JavaScript som deres andet modersmål, og man bør have et kærligt forhold til JavaScript. Vi kan ikke alle være eksperter, men tilsammen dækker vi en meget bred vifte af frontend frameworks, aktuelt domineret af Angular og Vue. TypeScript vinder også mere indpas.

Udviklingsmetoden er agile. Nogle gange er det stringent Scrum. Andre gange er det skræddersyede lean/kanban-baserede flow processer, der giver bedst mening. Værdiskabelse for kunden står i centrum, også for udviklere, der arbejder tæt sammen med kunder, UX’ere og rådgivere, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os selv på alle niveauer: organisatorisk, metodisk og teknologisk. 

Der er stor frihed i forhold til hvordan man vil løse opgaver, og løsningen findes ofte i sparring med kolleger ved et whiteboard eller i code reviews.
 

Menneskene

Vi er ca 30+ ansatte i Eksponent, og vi har sammen akkumuleret rigtig meget erfaring både i projekter og levet liv, og ved, at forudsætningen for at kunne være i denne branche i det lange løb er, at man passer på sig selv. Vi tager vores job alvorligt, men har også en arbejdsplads, hvor der både er plads til leg og fest og den fleksibilitet, der er brug for, når familielivet skal hænge sammen.

Rent fagligt er du som medarbejder den eneste der ved, hvordan du gerne vil udvikle dig, og derfor er det noget vi gør alt, hvad vi kan for at understøtte, og ikke kun til den årlige MUS.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du kan tage aktivt del i, og se dig selv, i det faglige miljø beskrevet ovenfor, og så håber vi, at du også er et venligt og nysgerrigt menneske, der har lyst til at bygge ting og være med til at gøre en forskel.

Hvis du ved noget, som vi ikke gør er det ekstra fedt - det kan både være på teknologi eller en dyb erfaring i et forretningsdomæne.

Du skal være interesseret i at lære og lære fra dig, og du skal gerne have mindst 5 års erfaring.

Vi vil gerne møde dig og også gerne fortælle meget mere om os selv og om hvad vi går og laver hos Eksponent.

Løn gives efter kvalifikationer.
Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos Eksponent
 

Vil du høre mere om jobbet?

Christian Dalager

+4561770990
christian.dalager@eksponent.com

Portræt af Christian Dalager