Gå til hovedindhold

Erhvervsportalen har håndteret mere end 100.000 sager

Københavns Kommune

d

Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning er ambitiøse på det digitale område. Som landets største kommune er der nemlig mange gevinster at hente gennem gode digitaliseringsprojekter.

Formålet med Erhvervsportalen er at understøtte en række forskellige sagsgange og ansøgningsflows for kommunens virksomheder og borgere. Eksempler er gravetilladelser, udeserveringer, vareudstillinger, midlertidig råden over veje, filmoptagelser og arrangementer.

Løsningen består af to områder

  • En del rettet mod virksomheder og borgere, hvor ansøgninger kan igangsættes
  • En del rettet mod sagsbehandlere og samarbejdspartnere

På Erhvervsportalen har vi bygget en række integrationer. Eksempelvis til CVR, Kommunens GIS-løsninger og økonomisystemer og DAWA. Erhvervsportalen er også integreret med virk.dk, hvor konkret indhold linkes mellem de to sites. Den virksomhedsrettede del af Erhvervsportalen gør desuden brug af NemLog-in.

Udviklingsarbejdet er organiseret efter agile principper, og vi arbejder med forskellige former for automatiserede tests. Desuden arbejder vi med continuous delivery.

Erhvervsportalen har i dag håndteret mere end 100.000 sager og brugere, og udvides løbende med ny funktionalitet af det tilknyttede team i Eksponent.

Erhvervsportalen har vundet i kategorien Bedst til Datadrevet service i Den Offentlige Servicepris 2016.

Løsningen er udviklet på .NET-frameworket og trækker på en række teknologi-komponenter. Blandt andet sagssystemet Open Flow. Læs mere om Open Flow.

Besøg www.erhvervsportal.kk.dk

 

Vil du vide mere om casen?

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Kontakt Bo hvis du vil vide mere om casen.

Portræt af Bo Juni