Gå til hovedindhold

To guldpriser til Eksponent

Splash Awards: Eksponent vandt guld i kategorierne Bedste Interesseorganisation og Bedste Design.

Den 19. juni 2018 blev der afholdt det årlige award-show for de danske Drupal-leverandører. Denne gang blev arrangementet afholdt i Børssalen, hvor Dansk Erhverv havde lagt lokaler til. Eksponent var nomineret i to kategorier, og det blev en god aften for Eksponent, der endte med at vinde guld i begge kategorier.

Scleroseforeningen vandt guld for Bedste Interesseorganisation.

Nyhed om Splash Award
Award

Scleroseforeningen.dk er den primære kommunikation- og serviceplatform for Scleroseforeningen. Platformen er bygget i Drupal 8 og er udarbejdet i forlængelse af en ambitiøs koncept- og afklaringsfase, som Eksponent faciliterede. Løsningen er blandt andet interessant på grund af:

  • Genanvendelse af tidligere funktionalitet: En del af den eksisterende funktionalitet fra Scleroseforeningens tidligere site er bibeholdt. Vi har bygget en bro mellem Drupal 7 og Drupal 8, så indhold fra den tidligere platform automatisk spejles i Drupal 8.

  • Nye formidlingsformater: Der er introduceret forskellige nye komponenter, der både er med til at aktivere indholdet og binde indhold bedre sammen.

  • Øget brug af video: Et af målene for Scleroseforeningen var at forenkle og forbedre kommunikationen til brugerne. Fx ved at satse meget mere på video, som spiller en vigtig rolle i platformen.

  • Stor fleksibilitet for redaktører: Platformen har gjort det væsentlig nemmere for redaktørerne at opbygge nye områder, temaer mv. Vi anvender en komponentbaseret arkitektur, der gør det nemt at kombinere indhold fleksibelt.

  • Redaktionelle værktøjer: For at øge kvalitet af og koordinering omkring indhold er der introduceret en række redaktionelle værktøjer oven på indholdsmodellen.

 

Ungdommens Røde Kors vandt guld for Bedste Design

Award

Ungdommens Røde Kors vandt kategorien Bedste Design. I projektet udviklede vi både nyt logo, ny digital identitet og etablerede en ambitiøs platform baseret på Drupal 8. URK har fået en digital platform, der understøtter foreningens arbejde og giver stor fleksibilitet og handlerum for redaktørerne.

Løsningen er et godt eksempel på et platformsprojekt, der både har fokus på et koncept for den specifikke implementering og fleksibilitet ift. fremtiden. Dette er også afspejlet i de designmæssige prioriteringer. Løsningen har resulteret i forøgelse på 20% i besøgende, som både bruger længere tid og læser mere indhold på sitet.
 

 

Urk_splashaward

I begge projekter har vores dygtige samarbejdspartner Henrik Topp været med på designteamet.
Besøg Henrik Topps hjemmeside

Splash Awards er fortsættelsen af Drupal Awards, som har været afholdt siden 2014. I forbindelse med Drupal Europe 2018 afholdes der i år, for første gang, European Splash Awards, og navneskiftet sker for at skabe en international dimension. De nominerede i hvert land har mulighed for at stille op til den internationale konkurrence.

Vil du vide mere?

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Portræt af Bo Juni