Gå til hovedindhold

Erfaren digital rådgiver

Eksponents kontor

Eksponent er et udviklingshus med 32 ansatte, der leverer komplekse softwareløsninger til en lang række af organisationer, offentlige og private kunder. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Vi er også ambitiøse og er helt grundlæggende drevet af lysten til at skabe løsninger, der gør en forskel og kan være med til at flytte vores kunder og inspirere andre.

Vi bruger forskellige teknologier til, i tætte og lange samarbejder med vores kunder, at hjælpe dem med at analysere behov, definere, designe og implementere avancerede webløsninger og forretningssystemer - ofte ovenpå eller i etablerede CMS’er som Drupal, Sitecore og Umbraco, når det giver mening. Alle vores medarbejdere arbejder med enten UX, Design eller .NET/PHP-programmering og projektledelse.

Størrelserne på vores projekter varierer - nogle er på få hundrede timer, nogle er mange gange større, og for nogle kunder er vi en strategisk udviklingspartner med mange års samarbejde bag os.

 

Om stillingen

Vi søger en rådgiver - gerne med teknisk indsigt - til at drive vores projektportfolio og rådgive vores kunder.

I Eksponent arbejder vi i en flad struktur, og vi fokuserer i vores projekter på at nedtone “styrings”-delen, så den traditionelle projektleders rolle fortrinsvis bliver en støttefunktion til projektteams med en høj grad af autonomi.

Arbejdsområderne kommer til at ligge i dette spændingsfelt - der vil være traditionelle projektlederopgaver, planlægning, ressourcekoordinering, opgavespecificering, ansvar for kundekontakt og projektøkonomi, men du vil også deltage i den gradvise transformation af måden, vi kører store og små projekter på.

Rådgivning af vores kunder foregår overalt i et projekts levetid:

 • I starten af et projekt støttes kunden i afklarings- og konceptarbejde, behov udfordres og det ender som regel med, at der skabes en backlog, evt udformet med User Story Mapping eller et lignende format i tæt samarbejde mellem kunde og udviklere.

 • Undervejs i et projekt rådgives og informeres kunden for at kunne træffe kvalificerede valg og være i stand til at formidle til sin styregruppe og interessenter.

 • Hvis projektet køres på Scrum, vil du måske indtage rollen som Scrum Master, men nogle gange vil du måske vælge at bruge en mere enkel Kanban-tilgang.

 • Vi er stolte af vores lange kunderelationer, og da et succesfuldt softwareprojekt aldrig er færdigt, vil du bevare kontakten til kunden og hjælpe med kontinuerlig værdiskabelse også efter den første leverance er landet

I det hele taget er forståelsen af kundens forretning og behov en forudsætning for, at du som rådgiver effektivt kan gå ind i samtaler om, hvordan man skaber mest værdi for mindst udvikling.

Dine kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har hands-on erfaring inden for softwareprojekter. Det vil sige at du har arbejdet tæt med kunder på små og større projekter. Gerne fra et konsulenthus eller bureau.

Du går op i hele tiden at forbedre både dig selv, og den måde vi arbejder på, og ved, hvad der rører sig i den agile verden. Du er måske certificeret Scrum Master, og du kender til de forskellige værktøjer i den agile værktøjskasse og kan se værdien i at holde retrospectives for løbende at forbedre processerne i et projekt.

Du kan lide at drive et projekt, også når deadline er nær, og du har fokus på at motivere dem, du arbejder sammen med.

Du formår at omsætte og definere krav og tanker til konkrete opgaver.

Du er god til at kommunikere og har det godt med at holde oplæg for kolleger og kunder.

Vi kan tilbyde

 • Passionerede kolleger, der helt sikkert vil udfordre dig på din faglighed

 • Fleksible arbejdsforhold

 • Konkurrencedygtig løn med pensionsordning og sundhedsforsikring

 • Telefon/bredbånd

 • Individuel opsparing og styring af faglig konto.

 • Frihed til at løse opgaver optimalt efter forholdene

 • Ansvar for egen læring

 • En legende kultur

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 10. november - vi afholder løbende samtaler.

Send til job@eksponent.com

Vil du høre mere om jobbet?

Laura Kragh-Sørensen

+4531471805
laura.kragh@eksponent.com

Laura Kragh-Sørensen