Gå til hovedindhold

.NET backend-udvikler til forretningssystemer

Vi leder efter en .NET backend-udvikler til at arbejde på en række af de forretningssystemer, vi udvikler for vores kunder. Du vil få ansvar for at implementere nye features - store som små -, arbejde på arkitektur, integrationer og generel vedligehold, teknologiløft og nedbringelse af teknisk gæld.

Lidt om os

I Eksponent er vi ca. 40 mennesker, der sammen arbejder med digitalisering og digitale produkter. Vi hjælper vores kunder med at forbedre kommunikation, samarbejde og services. Vi designer og udvikler ambitiøse digitale produkter. Vi rådgiver, faciliterer og inddrager brugerne. Vi designer og implementerer løsningerne. Vores fokus er på lange samarbejder, og vi er derfor også med til videreudvikling og drift af vores løsninger.

Kulturen er uformel, men professionel. Nysgerrighed, faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Vi tror på, at forudsætningen for høje ambitioner og kvalitet er et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Derfor har vi stort fokus på at sikre gode og stabile rammer - både så der er plads til familie og fritid og for at undgå unødig stress i hverdagen. Samarbejdet med vores kunder er baseret på et partnerskabs-mindset, hvor vi gør meget ud af at forstå vores kunders forretning, deres brugeres behov og organisationen bag. Det gør, at vi ikke bare implementerer løsninger af høj teknisk kvalitet. Vi sikrer også, at det er det rigtige, vi bygger - og dét er forudsætningen for den særlige arbejds- og kundekultur, som Eksponent er kendt for.

 

Forventninger til dig

Du hviler i din faglighed og er god til at kommunikere. Du arbejder effektivt og selvstændigt og leverer mellemstore til større features fra start til slut. Samtidig kan du tage ansvar for mindre projekter og løfte mindre erfarne kollegaer fagligt. Og så er du god til at give konkret feedback til dine kollegaer.  

 

Forventninger til det faglige

 • Du arbejder ubesværet og erfarent i C# og ASP.NET MVC / ASP.NET Core

 • Du har erfaring med at bruge Git i team-projekter

 • Du har lyst til at arbejde med komplekse forretningssystemer

 • Du har erfaring med backend-integrationer

 • Du har et DevOps mindset

 • Du har holdninger og lyst til at flytte Eksponent fremad på dit fagområde

 • Du har funktionelt kendskab til HTML/CSS/Javascript, men er nok ikke ekspert

 

Vi kan tilbyde

 • Faglige udfordringer og spændende kunder

 • Stor indflydelse på, hvordan du løser opgaver

 • Fast månedlig opsparing til faglig udvikling efter eget valg

 • Fast månedlig opsparing til hardware

 • Stærkt fagligt miljø med sparringsgrupper, hackathons og interne oplæg - også på tværs af faggrupper

 • Mulighed for at arbejde med nye teknologier, tools og frameworks

rekrutteringsproces

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning og CV til job@eksponent.com. Skriv ’.NET backend-udvikler til forretningssystemer’  i emnefeltet. Vi evaluerer din ansøgning, når den kommer ind og inviterer dig til samtale, hvis vi vurderer, at du har den rette profil. 

Vil du vide mere?

Christian Dalager

+4561770990
christian.dalager@eksponent.com

Kontakt Christian og hør mere om Eksponent og stillingen.

Dalager