Gå til hovedindhold

.NET udvikler

Eksponent har altid arbejdet med .NET på højt niveau, og derfor har vi allerede en lang række af  meget erfarne .NET udviklere med et primært fokus på web-løsninger, og det vil vi gerne have mere af.Hvad laver en .NET webudvikler hos Eksponent? De projekter vi laver for vores kunder er over årene vokset i kompleksitet, så de længere kan overskues og implementeres af en enkelt full-stack udvikler. Det er dog stadig vigtigt for os at have udviklere, der har en bred forståelse for de enkelte komponenter i en kompleks webløsning og derfor har .NET udviklere hos Eksponent også fingrene helt ude i frontenden. Vi arbejder med nyeste .NET webteknologier og bygger løsninger på både Umbraco og Sitecore, som vi bygger automatisk og ofte deployer til Azure med Continuous Delivery.
Ofte vil vi bygge ovenpå, ved siden af og inde i ovennævnte CMS’er for at ramme de helt rigtige løsninger.

Da alle vores projekter er webbaserede og browseren afvikler mere og mere kode har mange udviklere JavaScript som deres andet modersmål. Vi kan ikke alle være eksperter, men tilsammen dækker vi en meget bred vifte af frontend frameworks, aktuelt domineret af Angular og Vue. TypeScript vinder også mere indpas.

Udviklingsmetoden er agile. Nogle gange er det stringent Scrum. Andre gange er det skræddersyede lean/kanban-baseret flow processer, der giver bedst mening. Værdiskabelse for kunden står i centrum, også for udviklere, der arbejder tæt sammen med kunder, UX’ere, designere og rådgivere, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os selv på alle niveauer: organisatorisk, metodisk og teknologisk. 

Der er stor teknologifrihed i forhold til hvordan man vil løse opgaver og løsningen findes ofte i sparring med kolleger ved et whiteboard eller i code reviews.

Menneskene

Vi er ca 35 ansatte i Eksponent, og vi har sammen akkumuleret rigtig meget erfaring både i projekter og levet liv, og ved, at forudsætningen for at kunne være i denne branche i det lange løb er, at man passer på sig selv. Vi tager vores job alvorligt, men har også en arbejdsplads, hvor der både er plads til leg og fest og den fleksibilitet, der er brug for, når familielivet skal hænge sammen.

Rent fagligt er du som medarbejder den eneste der ved, hvordan du gerne vil udvikle dig, og derfor er det noget vi gør alt, hvad vi kan for at understøtte, og ikke kun til den årlige MUS.

Vi har et stærkt fokus på at opretholde en høj faglighed og alle medarbejdere har fast opsparing og timer til faglig udvikling, om det så er interne sparringsgrupper, konferencer eller selvstudie, man lærer bedst med.

Vores forventninger til dig

Vi forventer at du kan tage aktivt del i og se dig selv i det faglige miljø beskrevet ovenfor og så håber vi at du også er et venligt og nysgerrigt menneske, der har lyst til at lære, bygge ting og være med til at gøre en forskel.

Du har nogen erfaring med at bygge webløsninger på .NET og gerne specifik erfaring med enten Umbraco eller Sitecore.

Vi vil gerne møde dig og også gerne fortælle meget mere om os selv og hvad vi går og laver hos Eksponent.

Løn gives efter kvalifikationer.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos Eksponent

Søg stillingen

Send din ansøgning til job@eksponent.com. Vi afholder samtaler løbende.

Vil du høre mere om jobbet?

Christian Dalager

+4561770990
christian.dalager@eksponent.com

Portræt af Christian Dalager