Gå til hovedindhold

.NET webudvikler

Vi leder efter en dygtig .NET webudvikler med 1-3 års erfaring, der har lyst til at arbejde med spændende, komplekse webløsninger på nyeste .NET og webteknologi med nogle af branchens skarpeste hoveder.

Eksponent

Hvad laver en .NET webudvikler hos Eksponent?

De projekter, vi laver for vores kunder, er over årene vokset i kompleksitet. Derfor kan de ikke længere overskues og implementeres af en enkelt full-stack udvikler. Det er dog stadig vigtigt for os at have udviklere, der har en bred forståelse for de enkelte komponenter i en kompleks webløsning, og derfor har .NET udviklere hos Eksponent også forståelse for frontend.

Vi arbejder med nyeste .NET webteknologier og bygger løsninger helt fra bunden eller på Umbraco. Vi arbejder løbende på at tune vores CI/CD pipeline, der nogle gange peger på traditionel hosting og andre gange på Azure eller Kubernetes. Ofte vil vi bygge ovenpå, ved siden af og inde i en CMS for at ramme de helt rigtige løsninger.

Da alle vores projekter er webbaserede, og browseren afvikler mere og mere kode, har mange udviklere JavaScript som deres andet modersmål. Det er umuligt at at være ekspert i alt, men tilsammen dækker vi en meget bred vifte af frontend frameworks, aktuelt domineret af React, Vue. TypeScript vinder også mere indpas.

Udviklingsmetoden er agil. Nogle gange er det stringent Scrum. Andre gange er det skræddersyede Lean/Kanban-baseret flow processer, der giver bedst mening. Værdiskabelse for kunden står i centrum, også for udviklere, der arbejder tæt sammen med kunder, UX’ere, designere og rådgivere. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os selv på alle niveauer: organisatorisk, metodisk og teknologisk. 

Der er stor teknologifrihed i forhold til, hvordan man vil løse opgaver. Ofte findes løsningen i sparring med kolleger ved et whiteboard eller i code reviews.

Lidt om os

I Eksponent er vi ca. 40 mennesker, der sammen arbejder med digitalisering. Vores mål er at hjælpe kunder med at forbedre kommunikation, samarbejde og services. Vi designer og udvikler ambitiøse digitale produkter. Vi rådgiver, vi faciliterer, vi inddrager brugerne, vi implementerer løsninger, og vi hjælper vores kunder med at videreudvikle og drifte løsningerne.

Kulturen er uformel, men professionel. Nysgerrighed, faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Vi tror på, at forudsætningen for høje ambitioner og kvalitet er et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Derfor har vi stort fokus på at sikre gode rammer - både så der er plads til familie og fritid og for at undgå unødig stress i hverdagen. Samarbejdet med vores kunder er baseret på et partnerskabs-mindset, hvor vi gør meget ud af at forstå vores kunders forretning, behov og organisation. Det gør, at vi ikke bare implementerer løsninger af høj teknisk kvalitet. Vi sikrer os også, at det er det rigtige, vi bygger - og dét er forudsætningen for den særlige arbejds- og kundekultur, som Eksponent er kendt for.

Lidt om dig

Vi forventer, at du kan tage aktiv del i og se dig selv i det faglige miljø beskrevet ovenfor. Vi håber, at du også er et venligt og nysgerrigt menneske, der har lyst til at lære, bygge ting og være med til at gøre en forskel. Du befinder dig måske i starten af din karriere og vil gerne være et sted, hvor der bliver taget hånd om din professionelle udvikling.

Du motiveres af at bygge ting sammen med andre og at blive bedre til det. Det betyder f.eks. at du foretrækker at arbejde med vores kunder og ikke for vores kunder. Og at du er tilhænger af og kan give og modtage feedback til/fra dine kolleger. Du har 1-3 års erfaring med at bygge webprojekter på .NET, og du kan programmere i C#. Måske har du endda erfaring med Umbraco - men ellers er det noget, du kan lære hos os.

Vi vil meget gerne møde dig og fortælle mere om os selv, og hvad vi går og laver hos Eksponent.

Vi kan tilbyde

  • Fleksibilitet og mulighed for at have hjemmearbejdsdage - også efter Corona
  • Stor indflydelse på, hvordan du løser opgaver
  • Fast månedlig opsparing til faglig udvikling efter eget valg
  • Fast månedlig opsparing til hardware
  • Stærkt fagligt miljø med sparringsgrupper og interne oplæg - også på tværs af faggrupper
  • Mulighed for at arbejde med nyere teknologier, tools og frameworks

Læs mere om, hvordan det er at arbejde hos Eksponent

Ansættelsesproces

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning og CV til job@eksponent.com. Skriv ‘.NET-udvikler’ i emnefeltet. Vi evaluerer din ansøgning, når den kommer ind og inviterer dig til samtale, hvis vi vurderer, at du har den rette profil. 

Vil du høre mere om jobbet?

Christian Dalager

+4561770990
christian.dalager@eksponent.com

Dalager