Gå til hovedindhold

Ny digital platform til KVUC

Københavns uddannelsescenter for voksne (KVUC), tilbyder et bredt udvalg af uddannelseskombinationer til over 4000 studerende. KVUCs store fagkatalog og mange forskellige uddannelsestilbud og retninger kan tilrettelægges efter den enkeltes studerendes behov. En central målsætning for det nye website var at forbedre KVUCs muligheder for at præsentere uddannelser på en nem og overskuelig måde for studiesøgende.

Eksponent blev valgt som leverandør og har i projektet stået for alt fra afklaringsfase, UX, design, udvikling og projektledelse i tæt samarbejde med KVUC.

Bedre overblik og redaktørfrihed
Sitets informationsarkitektur og indholdskoncept er i tæt samarbejde med KVUC blevet omstruktureret og vi har udviklet en række komponenter og speciallogikker der gør det let og fleksibelt for KVUCs redaktører at opbygge sider samt binde fag og uddannelser sammen, således at de mange kombinationsmuligheder af studieretninger, underuddannelser og fag præsenteres overskueligt og logisk.

Vi har i projektet ligeledes arbejdet med at optimere og forenkle tilmeldingen til uddannelser på KVUC. Resultatet blev et guidet flow som KVUC redaktører har fuld frihed til at bygge op efter behov og som let og simpelt hjælper brugeren med information om hvor og hvordan tilmelding til en konkret uddannelse skal foregå.

Besøg KVUC.dk