Gå til hovedindhold

Projektleder med stærke rådgiver-gener

Eksponent søger en projektleder, der trives med at planlægge, specificere og sikre kvaliteten, og som nyder rollen som bindeled mellem vores kunder og teams.

Eksponent

Ansøgningsfrist:

Lidt om os

I Eksponent arbejder vi med digitalisering. Vores mål er at hjælpe kunder med at forbedre kommunikation, processer og services. Vi designer og udvikler ambitiøse digitale produkter og undervejs rådgiver, faciliteter og inddrager både kundens organisation og brugere.

Nysgerrighed, faglighed og fællesskab går hånd i hånd for os.  Vi tror på, at forudsætningen for høje ambitioner og kvalitet er et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Derfor har vi stort fokus på at sikre gode rammer. Både så der er plads til familie og fritid og for at undgå unødig stress i hverdagen. Samarbejdet med vores kunder er baseret på et partnerskabs-mindset, hvor vi gør meget ud af at forstå vores kunders forretning og organisation. Det gør os i stand til at styre og rådgive bedre, og det er forudsætningen for den særlige kundekultur, som Eksponent er kendt for.

Lidt om dig

Du bevæger dig naturvant i det digitale område og vil gerne være med til at bygge og vedligeholde løsninger, som bliver brugt og gør en forskel. Vi forestiller os, at du har ca. 4-5 års relevant erfaring og en god teknisk forståelse. Du har måske haft en lignende stilling i et bureau eller arbejdet med digitalisering i det offentlige eller i en stor organisation. Din interesse er særligt på implementeringsprocessen - fra scoping til færdige produkter - hvor du sammen med et team sikrer både kvalitet og fremdrift. Du har sans for detaljen og erfaring med at bygge eller videreudvikle digitale løsninger. Måske har du arbejdet med UX eller på anden vis arbejdet i spændingsfeltet mellem forretning, digitalisering og brugere. Du trives med at planlægge, specificere og sikre kvaliteten, og nyder rollen som bindeled mellem vores kunder og teams.. Du elsker at tilegne dig ny viden og trives i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kollegerne dygtige. Du har din digitale værktøjskasse i orden og evner og tør rådgive omkring dette.  

Stillingen

Som projektleder og rådgiver bliver du involveret i en række af vores projekter og kommer til at være tæt på vores kunder. Du vil i din hverdag arbejde tæt sammen med vores øvrige rådgivere, designere og udviklere. Nogle projekter kører efter en agil projektmodel, mens andre følger en mere fast proces. Projekterne varierer: Du kan komme til at arbejde med klassiske CMS-implementeringer, selvbetjeningsløsninger, fagapplikationer mv.
Fælles for projekterne er, at vi har fokus på kvalitet og god styring. Vi arbejder i team-struktur, og du vil arbejde med et eller to faste teams, som hver har en teamleder. Afhængigt af opgaven eller projektet gennemfører du fx projektsprintmøder og statusmøder og du er et vigtigt omdrejningspunkt i selve projekterne og for kunderne. Hos Eksponent er du ofte kundens stemme og hos kunden vil du væres Eksponents ditto.

Hvad forventer vi?

 • Du har konkret erfaring med digitale projekter
 • Du har en god teknologiforståelse og vil gerne specialisere dig yderligere i digital projektledelse og rådgivning
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med CMS-projekter - gerne Umbraco eller Drupal
 • Du er selvkørende og formår at lede både op og ned
 • Du har erfaring med backlogværktøjer som fx Jira
 • Hvis du har erfaring fra bureau eller konsulentvirksomhed, er det en fordel
 • Du har forståelse for værdien af budgetter, tidsplaner, kommunikation og planlægning

Hvad kan du forvente?

 • Dygtige kollegaer og ambitiøse kunder
 • Effektive projektforløb, hvor du løbende ser resultatet af dit arbejde 
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder tværfagligt og passer på hinanden
 • En faglig konto til kurser og læring
 • En hardware-konto og eget valg af computer og telefon
 • Frokostordning og masser af sociale events
 • Konkurrencedygtig løn med pensionsordning, sundhedsforsikring, telefon og bredbånd
rekrutteringsproces

Ansøgning

Send din ansøgning til job@eksponent.com og skriv “Projektleder” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende og forventer at have stillingen besat til opstart november eller hurtigst muligt derefter.

Vil du vide mere om stillingen?

Vil du vide mere om stillingen, og hvordan vi arbejder med softwareudvikling, styring og rådgivning i Eksponent, er du velkommen til at kontakte Martin Bjørn (martin.bjorn@eksponent.com / 2521 9796) eller Bo Juni (bo.juni@eksponent.com / 2041 3456).