Gå til hovedindhold

Rådgiver og udvikler til Eksponent

Portræt af Bodil og Kenneth

Hos Eksponent er der forår i luften, og vi har netop budt velkommen til to nye kollegaer: Kenneth Grønlund Hammer og Bodil Jensen.

Bodil Jensen

Bodil er ansat som rådgiver og har fokus på UX og brugerinddragelse. Hun har en bachelor i information management fra Copenhagen Business School og en kandidat i Digital design fra Aarhus Universitet, hvor hun har specialiseret sig i design af digitale oplevelser. Hun har erfaring som rådgiver inden for interaktionsdesign, kommunikation og brugeroplevelser, senest som UX designer i Sony.

Om hendes skifte til Eksponent, siger Bodil: "Jeg kan godt lide at Eksponent arbejder med en gennemsigtig proces, der prioriterer at afsætte tid til afklaring af udfordringer og fokus. Desuden synes jeg godt om deres tilgang og prioritering af UX. Det er med til at sikre løsninger, der faktisk skaber en reel værdi for slutbrugeren.

For Bodil er det helt tydeligt, hvad der driver hende inden for user experience design: "Det er spændende at sætte sig ind i forskellige problemstillinger og være med til at løse udfordringer, der kan få en betydning for mange mennesker i deres hverdag."

Bodil, medarbejder

Kenneth Grønlund Hammer

Kenneth er ansat som softwareudvikler og kommer til at arbejde med backend-udvikling og software-arkitektur. Han er uddannet datamatiker og har over 12 års erfaring med at udvikle diverse digitale løsninger. Han har bl.a. arbejdet hos Trendsales og bureauerne Vertic Portals og Edora AS.

Kenneth, medarbejder

Om sit jobskifte til Eksponent siger Kenneth: “Det, der tiltalte mig ved Eksponent, var muligheden for at være inde over hele paletten af udvikling. Jeg har indtryk af, at udviklerne har stor frihed til at vælge, hvordan man gerne vil løse et problem. Det tiltalte mig meget, at man kan få lov til at være med til at præge kundernes løsning.”