Gå til hovedindhold

Receptionist(er) søges

Trives du i et arbejde med praktiske gøremål og fokus på den gode oplevelse for både kunder og medarbejdere? Så kunne jobbet som receptionist i Eksponent være noget for dig. Vi søger 1-2 servicemindede studerende med start denne sommer, da vores nuværende studerende er færdiguddannede og dermed desværre flyver fra reden.

Lidt om os

Vi er omkring 40 udviklere, rådgivere og designere, som til daglig arbejder med digitale projekter. Vi går op i faglighed, gode løsninger, kvalitet, ny teknologi og  højt humør. Hvis du har interesse for det digitale område, vil det dermed være en fordel, men ikke et krav.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i et lille team sammen med andre receptionister og vores Office Manager. I har sammen ansvaret for kontorets drift og er det første vores kunder møder, når de træder ind ad døren. Arbejdet indebærer både rutinemæssige og mere afvekslende opgaver. Blandt andet har du ansvaret for, at kontoret generelt fremstår præsentabelt og ryddeligt, klargøring af frokost, mødeopdækning, kundemodtagelse og kontakt til diverse leverandører. Du står desuden til rådighed for vores medarbejdere, hvis de mangler hjælp med projekter eller opdatering af vores hjemmeside. Alt efter din baggrund og interesser vil der også være mulighed for at hjælpe med opgaver relateret hertil. Hvis du har lyst, er det også muligt at være en del af vores festudvalg og hjælpe med diverse sociale arrangementer.

Arbejdstiden er fleksibel, men ca. 10-15 timer om ugen i tidsrummet 08.30-17 med forbehold for både mere og mindre travle perioder. Lønnen er 136 kr. i timen.

Vi forestiller os, at du er:

  • Serviceminded, smilende og udadvendt 
  • Løsningsorienteret og ikke bange for at tage fat 
  • Ansvarsbevidst og pålidelig
  • Hjælpsom og ønsker at skabe gode oplevelser for både kollegaer og kunder 
  • Proaktiv – også når der er stille dage
  • Trives med rutinemæssige opgaver
  • Har gode kommunikative evner 
rekrutteringsproces

Ansøgning

Hvis du er interesseret i jobbet, send snarest muligt din ansøgning (senest 11/07 2022), CV og andet relevant til mathilde@eksponent.com. Samtaler vil blive afholdt løbende.