Gå til hovedindhold

Senior Drupal udvikler

I Eksponent er vi glade for Drupal. Vi bruger både Drupal til store CMS-projekter og som udviklingsframework til applikationer og selvbejeningsløsninger. Vi har været heldige at få lov til at stå for udvikling og drift af en række af landets mest ambitiøse og integrationstunge Drupalprojekter. Ambtionen er at fastholde og udbygge vores indsats.

Derfor søger vi en erfaren og engageret Drupaludvikler. Ud over at være dygtig til Drupal har du også indsigt i holdinger til arkitektur og udviklingsproces. 

Vores ønskeliste:

  • Du har mange års erfaring med Drupal
  • Du har udviklet en eller flere løsninger på Drupal 8
  • Du har erfaring med større integrationsprojekter
  • Du er glad for at drøfte softwarearkitektur og sikkerhed
  • Du har erfaring fra Scrumprojekter og er måske allerede certificeret
  • Du er god til at kommunikere med kollegaer og andre stakeholdere
  • Du er hjemmevant med moderne udviklingsværktøjer som Docker, GIT, Behat ect.

Det er ikke et krav, at du opfylder alle vores ønsker. Det vigtigste er, at du har mod på læring og kan spille en central rolle på vores projekter.

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af et ambitiøst udviklingsteam, der brænder for Drupalplatformen. Vi har erfaring fra en lang række ekstraordinære og interessante projekter. Det betyder, at du kommer til at lære fra dine kollegaer, som også forventer at lære fra dig. 

Vi gør meget ud af at have et rart, konstruktivt og effektivt arbejdsmiljø. Vi arbejder alle fra vores kontor på Frederiksberg, da vores erfaring er, at det giver de bedste og sjoveste projekter. Vi har en flad struktur og som udvikler får du masser af ansvar. Vi holder ofte code session, hackathons og andre faglige arrangementer. 

Vi tager softwareudvikling seriøst og tilrettelægger vores projekter ud fra best practices. Vi eksperimenterer gerne med nye tools, der kan forbedre vores processer og kvalitet. Vi er særligt glade for automatisering - både når det gælder deployment og test. Vi hjælper også vores kunder med afklaringsprocesser, UX og design. Både fordi det er godt for kvaliteten og fordi det giver os mulighed for tidligt at tænke udviklingsmæssige forhold ind i koncepter og projektstrategi.

Vi kan tilbyde gode kunder og spændende projekter. Vi har fokus på tætte, transparente og forpligtende samarbejder, der typisk strækker sig over mange år. Ofte har samarbejderne mere karakter af fælles team mellem os. I de fleste af vores projekter arbejder vi agilt - typisk med udgangspunkt i Scrum-metodikken.

Vi tilbyder en fornuftig lønpakke, god pensionsordning og kantineordning. Du får også en uddannelseskonto og en hardwarekonto.

Vil du vide mere før du søger?

Har du spørgsmål til jobbet, hvordan vi arbejder eller til vores ambitioner på Drupalområdet? Så kontakt partner Bo Juni på bo.juni@eksponent.com eller på +4520413456. 
Vi behandler naturligvis din henvendelse fortroligt.

Din Ansøgning

Send din ansøgning til job@eksponent.com

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du høre mere?

Laura Kragh-Sørensen

+4531471805
laura.kragh@eksponent.com

Laura Kragh-Sørensen