Gå til hovedindhold

Sitecore

Sitecore er et CMS baseret på .NET platformen. Udover at være et solidt system til at administrere og publicere indhold er Sitecore en af de mest ambitiøse platforme til at skabe personaliserede brugeroplevelser på tværs af kanaler.

Sitecore logo

Sitecore er en af de mest succesfulde CMS'er. Både i Danmark og i resten af verden. Virksomheden er stiftet i 2001 og har hovedkontor i København. Sitecore er især målrettet større og mere komplekse webløsninger, og er baseret på en kommerciel licens.

En stærk platform at bygge større websites på

Sitecore er et fleksibelt og skalerbart system der er gearet til at håndtere større entreprise løsninger og tilbyder rigeligt med plads til at vokse i. Der er gode muligheder for at udvikle integrationer til Sitecore og der findes et fornuftigt udvalg af eksisterende forbindelsesmuligheder man kan tage udgangspunkt i.

God multisprog håndtering

Sitecore er særligt velegnet til websites der skal fungere på tværs af lande. Håndteringen af sprog og oversættelser er prioriteret højt i Sitecore, og man kommer langt med den indbyggede funktionalitet.

Mange muligheder for personalisering

Mulighederne for at bygge personaliserede brugeroplevelser er et kernefokus for Sitecore. Eksempelvis mulighederne for at løsningen tilpasser sig brugernes adfærd på baggrund af forskellige variable uden at brugerne skal logge på. Der er gode features ift. analytics, split testing og en række andre værktøjer til optimering af ens website som en del af experience platformen.

På tværs af kanaler

Sitecore er også en solid platform til løsninger, der skal fungere på tværs af kanaler, og kan udbygges med moduler til understøttelse af email, print, mobile apps og sociale medier.  

Baseret på .NET-platformen

Sitecore er bygget på toppen af Microsofts .NET-framework, hvilket er med til at gøre Sitecore til en solid og skalérbar platform. Applikationer bygget på .NET er generelt hurtige og effektive at afvikle. Der findes masser af produkter og moduler til .NET frameworket, og det er en platform der er nem at bygge videre på. Ud over at få en solid CMS-platform får man derfor også en solid platform til videreudvikling og adgang til masser af ekstra funktionalitet.

Sitecores produkttilgang

Grundløsningen – eller CMS'en om man vil – i Sitecore er Web Experience Manager (WXM). WXM'en indeholder avanceret funktionalitet til indholdsproduktion, sproghåndtering, multisite, personalisering og meget andet. Har man ambitioner om ambitiøs personalisering kan man også gøre brug af Sitecores Experience Platform (XP) der, ud over at indeholde de samme funktionaliteter som WXM, også indeholder en række features til yderligere personalisering, analyse og opsamling af brugerdata.

Sitecore kan udbygges med Sitecore Commmerce eller med produkter, der understøtter forskellige Omnichannel marketing muligheder. 
Læs mere om Sitecore her

Sitecore implementeringspartner

Sitecore har tilkoblet et større netværk af partnere, der står for implementering og vedligeholdelse. Eksponent har været Sitecorepartner siden etableringen. Vi kan hjælpe med dit Sitecoreprojekt fra start til slut. Fx platformsvalg, licenskøb, afklaringsfase, UX & design, den tekniske implementering og den efterfølgende drift og videreudvikling.


Eksponent og Sitecore

Eksponent har arbejdet med Sitecore-platform siden etableringen i 2005. Vores Sitecore-team har erfaring fra en lang række større løsninger. Eksempelvis Lederne.dk, Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen.

Vi har også gode erfaringer med moduludvikling til Sitecore og med integrationer til andre platforme, som fx Microsoft Dynamics CRM.
  
 

Vil du vide mere om Sitecore?

Emil Hjordt Jensen

+4523414424
emil.hjordt@eksponent.com

Kontakt Emil hvis du vil høre hvordan Eksponent kan hjælpe med dit Sitecoreprojekt.

Emil Hjordt Jensen