Gå til hovedindhold

Student til rekruttering

Vi søger en studentermedhjælper, der interesserer sig for rekruttering. Vi lover et relevant studiejob, masser af læring og søde kolleger.

Projektleder

Lidt om os

I Eksponent arbejder vi med digitalisering. Vores mål er at hjælpe kunder med at forbedre kommunikation, samarbejde og services. Vi designer og udvikler ambitiøse digitale produkter. Vi rådgiver, vi faciliterer, og vi inddrager brugerne. Kulturen er uformel, men professionel. Nysgerrighed, faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Vi tror på, at forudsætningen for høje ambitioner og kvalitet er et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Derfor har vi stort fokus på at sikre gode rammer, både så der er plads til familie og fritid og for at undgå unødig stress i hverdagen. Samarbejdet med vores kunder er baseret på et partnerskabs-mindset, hvor vi gør meget ud af at forstå vores kunders forretning og organisation. Det gør os i stand til at styre og rådgive bedre, og det er forudsætningen for den særlige kundekultur, Eksponent er kendt for.

Lidt om dig

Du har interesse for rekruttering. Du synes, at et område som employer branding er spændende, og du vil gerne have praktisk erfaring - også på det strategiske niveau. Du er i gang med en videregående uddannelse, der enten fokuserer på eller inkluderer rekruttering. Du arbejder struktureret og selvstændigt, men er samtidig glad for teamwork og samarbejde. Det er en fordel, hvis du er glad for at formidle og har styr på dine kommaer. Du vil gerne have et relevant studiejob, hvor du opbygger værdifulde erfaringer og kompetencer. Du kommer til at være involveret i mange forskellige opgaver, og vi garanterer for masser af læring. Vi er naturligvis opmærksomme på, at der er tale om en studenterstilling. Derfor sikrer vi, at der er plads til støtte og sparring, så du udvikler dig undervejs.

Stillingen

Du kommer til at hjælpe os med forskellige opgaver. Du vil både blive involveret i det overordnede arbejde med rekruttering og i konkrete rekrutteringsindsatser. Du vil skulle hjælpe til med stillingsannoncer, rekrutteringsstrategi, rekrutteringsindsatser, rekrutteringskommunikation, employer branding m.m. 

Du kan også blive involveret i forskellige andre opgaver, bl.a. inden for administration, kommunikation eller HR. Det kan fx være tilbuds- og kommunikationsarbejde samt administrative opgaver. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en række dygtige kollegaer, der også deltager i arbejdet med rekruttering, kommunikation og markedsføring. Stillingen kan også inkludere administrative opgaver.

Vi planlægger arbejdsmængden sammen med dig, men forventer, at du har lyst til at arbejde mellem 8-18 timer ugentlig. Vi planlægger arbejdet, så det tager højde for dit studie, eksamensperioder mv.

Hvad forventer vi?

  • Du synes, at arbejdet med rekruttering er spændende.
  • Du er vant til at skrive og kommunikere.
  • Du vil gerne have erfaring fra et bureau.

Hvad kan du forvente?

  • Dygtige kollegaer, der glæder sig til møde dig.
  • God kantineordning og masser af sociale events.
  • At du udvikler dig fagligt.
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer.
rekrutteringsproces

Søg stillingen

Send din ansøgning til job@eksponent.com.
Skriv 'Student, Rekruttering' i emnefeltet. 

Vi afholder samtaler løbende og forventer at have stillingen besat til opstart januar/februar 2022.

Vil du vide mere om stillingen?

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Bo.

Bo