Gå til hovedindhold

Studentermedhjælper til kommunikation og SoMe

Vi søger en studentermedhjælper, der vil være med til at styrke vores kommunikation og synlighed. Vi lover et relevant studiejob, masser af læring og søde kolleger.

Lidt om os

I Eksponent er vi ca. 40 mennesker, der sammen arbejder med digitalisering og digitale produkter. Vi hjælper vores kunder med at forbedre kommunikation, samarbejde og services. Vi designer og udvikler ambitiøse digitale produkter. Vi rådgiver, faciliterer og inddrager brugerne. Vi designer og implementerer løsningerne.

Kulturen i Eksponent er uformel, men professionel. Nysgerrighed, faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Vi tror på, at forudsætningen for høje ambitioner og kvalitet er et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Derfor har vi stort fokus på at sikre gode og stabile rammer - både så der er plads til familie og fritid og for at undgå unødig stress i hverdagen. 

Lidt om dig

Du vil gerne arbejde med kommunikation og har en interesse for det digitale område. Du er i gang med en videregående uddannelse, f.eks. dansk, journalistik, retorik eller kommunikation. Det vigtigste er dog, at du brænder for at formidle og har styr på grammatikken. Du arbejder struktureret og selvstændigt, men er samtidig glad for teamwork og samarbejde.

Du vil gerne have et relevant studiejob, hvor du opbygger værdifuld erfaring og kompetencer og afprøver mange facetter af kommunikationsarbejdet. Du kommer til at være involveret i mange forskellige opgaver, og vi garanterer for masser af læring. Vi er naturligvis opmærksomme på, at der er tale om en studenterstilling. Vi sikrer, at der er plads til støtte og sparring, så du udvikler dig undervejs.

Stillingen

Du kommer til at hjælpe ledelsen, salg og administration med forskellige opgaver. Du skal bl.a. udarbejde cases til vores hjemmeside og indlæg til vores sociale medier, især LinkedIn og Instagram. Du bliver både involveret i koordinering af indholdsarbejde og direkte indholdsproduktion og -publicering. Du kan også hjælpe til med korrekturlæsning af tilbud og diverse administrative opgaver. 

Vi planlægger arbejdsmængden sammen med dig, men forventer, at du har lyst til at arbejde mellem 8-18 timer ugentlig. Vi er naturligvis forstående over for travle perioder på dit studie, eksamensperioder mv.

Hvad forventer vi?

  • Du brænder for kommunikation
  • Du er vant til at skrive og formidle
  • Du vil gerne have erfaring fra et bureau
  • Du har (eller vil gerne have) erfaring med CMS og sociale medier

Hvad kan du forvente?

  • Dygtige og flinke kollegaer, der glæder sig til at møde dig
  • God frokostordning og masser af sociale events
  • At du udvikler dig fagligt
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer
     
rekrutteringsproces

Søg stillingen

Send din ansøgning til job@eksponent.com.
Skriv 'Student, Kommunikation' i emnefeltet. 

Vi afholder samtaler løbende og forventer at have stillingen besat til opstart september 2022.

Vil du vide mere?

Martin Bjørn Kristensen

martin.bjorn@eksponent.com

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Martin.

Martin