Gå til hovedindhold

Teamlead

Vi søger i Eksponent en teamlead som kan være med til at skabe de bedste rammer for et effektivt og velfungerende team af udviklere og projektledere. Læs mere om stillingen her:

Ansøgningsfrist:

Lidt om os

I Eksponent skaber vi digitale løsninger. Vores mål er at hjælpe kunder med at forbedre kommunikation, forretning og services digitalt. Vi designer og udvikler ambitiøse og vigtige digitale produkter. I processen rådgiver, faciliterer, og inddrager vi både kundens organisation og brugerne. Hos Eksponent er kulturen uformel, men professionnel og vi tror på at nysgerrighed, faglighed og fællesskab skal gå hånd-i-hånd.

Vi tror på, at forudsætningen for høje ambitioner og kvalitet er et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Derfor har vi fokus på at sikre gode rammer - både så der er plads til familie og fritid, og for at undgå unødig stress i hverdagen. Samarbejdet med vores kunder er baseret på et partnerskabs-mindset, hvor vi gør meget ud af at forstå vores kunders forretning og organisation. Det gør os i stand til at styre og rådgive bedre, og det er forudsætningen for den særlige kundekultur, Eksponent er kendt for.

Stillingen

Du bliver placeret centralt i et af vores leveranceteams i rollen som teamlead. Dvs. det er dig, der har ansvaret for at dit team fungerer og trives som enhed, at sikre koordinering og planlægning i teamet, samt at sikre dialog mellem team og resten af Eksponent.

Ud over dette vil du blive involveret i en række af vores projekter og kommer til at være tæt på vores kunder og implementeringsprocessen. Du skal arbejde tæt sammen med vores øvrige rådgivere, projektledere, designere samt naturligvis dit team. Projekterne varierer: Du kan komme til at arbejde med klassiske CMS-implementeringer, selvbetjeningsløsninger, fagapplikationer mv. Fælles for projekterne er, at vi har fokus på kvalitet og god styring. Du gennemfører fx projekt-sprintmøder og statusmøder og bliver et vigtigt omdrejningspunkt i selve projekterne og for kunderne.

Hvad forventer vi?

 • Du har erfaring med enten direkte personaleledelse eller mere uformel teamledelse
 • Du har gode menneskelige egenskaber
 • Du har en god teknologiforståelse
 • Du trives med styring af både store og små opgaver
 • Hvis du har erfaring fra bureau eller konsulentvirksomhed, er det en fordel
 • Du kan rådgive om digitale løsninger og har et godt øje for at bringe dine kollegaer i spil
 • Du har forståelse for værdien af budgetter, tidsplaner, kommunikation og planlægning

Hvad kan du forvente?

 • Dygtige kollegaer og ambitiøse kunder
 • Effektive projektforløb, hvor du løbende ser resultatet af dit arbejde 
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder tværfagligt og passer på hinanden
 • En faglig konto til kurser og læring
 • Frokostordning og masser af sociale events
 • Konkurrencedygtig løn med pensionsordning, sundhedsforsikring, telefon og bredbånd

Lidt om dig

Du har - måske - arbejdet flere år i en digital ramme, hvor du har ledet et team af udviklere samt øvrige fagligheder omkring det at udvikle digitale produkter. Måske har du været udvikler, ageret product owner eller være projektleder med scrum-master erfaring.
Du brænder for det digitale område og vil gerne være med til at bygge og vedligeholde løsninger. Du har en fin teknisk forståelse, men behøver absolut ikke være software-arkitekt. Din interesse er særligt på at skabe gode rammer for dit team og på selve implementeringsprocessen - fra scoping til færdige produkter - hvor I sammen sikrer både kvalitet og fremdrift. Du elsker at tilegne dig ny viden og trives i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kollegerne dygtige. Arbejdsmiljøet skal være godt, og projekterne skal være sjove. 

Vil du vide endnu mere?

Vil du vide mere om stillingen, og hvordan vi arbejder med softwareudvikling, styring og rådgivning i Eksponent, er du velkommen til at kontakte Martin Bjørn (martin.bjorn@eksponent.com / 2521 9796)

Søg stillingen

Send din ansøgning til job@eksponent.com og skriv “teamlead/digital rådgiver” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende og ønsker stillingen besat hurtig - hvis vi kan finde den rigtige.