Gå til hovedindhold

Tre nye profiler til Eksponent

Kun halvanden måned inde i 2018 er Eksponent allerede udvidet med tre nye og vidt forskellige profiler og personligheder. Vores tre nye medarbejdere er så småt ved at finde sig til rette på Sankt Knuds Vej på Frederiksberg.

Johannes Edstoft Hansen

Årets første nye medarbejder er softwareudvikler Johannes Edstoft Hansen, der i løbet af de sidste 14 år har siddet i mange forskellige udvikler- og arkitektroller. Han har bl.a. været konsulent for LO, Mærsk og Novozymes. Senest har han været ansat hos Jubii, hvor han stod for udviklingen af deres interne data analyse-løsninger og reklameplatforme.

Johannes

Om sit jobskifte til Eksponent siger Johannes: “Grunden til at jeg valgte at skifte job til Eksponent var til dels at jeg gerne vil have nye udfordringer, og dels at arbejde på nogle mere almennyttige projekter.”

Men udover nye faglige udfordringer blev Johannes også tiltrukket af arbejdskulturen og menneskerne hos Eksponent. Han udtaler bl.a. “Jeg sætter stor pris på at arbejde et sted hvor ens kollegaer er dygtige og professionelle samtidigt med at kulturen i firmaet er afslappende og imødekommende. Det synes jeg i høj grad Eksponent lever op til.”

Frederik Sidenius Jacobsen

Kun et par uger efter Johannes, startede Frederik Sidenius Jacobsen som projektleder i Eksponent. Frederik afsluttede sin kandidat i Kommunikation og IT fra Københavns Universitet i 2017, og gennem sit studie har han fokuseret på at skabe sammenhæng mellem interaktionsdesign, digitalt mediedesign og mennesket som bruger. Under sit studie arbejdede Frederik som projektleder hos IT Minds.

Om Eksponent siger Frederik: “Min interesse for Eksponent bunder i den stærke fusion af grundig teknisk indsigt og design af brugeroplevelser, som gennemsyrer deres løsninger.” Frederik mener, at alt for mange IT-løsninger i dag har en rigid procesmodel og fokus på minimale udgifter til udviklingen, uden at tænke brugerens interaktion ind i designet. “Det føler jeg, at Eksponent rådgiver i at tage sig tid til ordentlig afsøgning af brugernes problemer inden man forsøger at løse dem, man tror, de har. Den iterative agile proces som inkluderer brugerbehov er vejen frem, og jeg føler, at jeg har fundet den i Eksponent.”

Frederik

Fie Sohn Højlund

Udover en softwareudvikler og en projektleder, har vi i Eksponent også fået vores første UX praktikant: Fie Sohn Højlund. Hun skal de næste fire måneder arbejde med rådgivning om gode brugeroplevelser i digitale løsninger. Hos Eksponent er der fokus på den gode brugeroplevelse hele vejen gennem et projekt, og det var netop en af grundene til, at Fie søgte en praktikplads hos Eksponent. Sideløbende med arbejdet i Eksponent er Fie ved at færdiggøre sin bachelor i Kommunikation og IT på Københavns Universitet.

Fie Sohn