Gå til hovedindhold

UX rådgiver

I Eksponent sætter vi nu yderligere fokus på vores arbejde med UX, og søger derfor en erfaren UX-rådgiver, der sammen vores rådgivere og udviklere vil være med til at sikre at UX kommer endnu mere i fokus hos vores kunder.

Lidt om jobbet

I Eksponent prioriterer vi langsigtede kunderelationer. Det er selvfølgelig godt for både forretningen og kulturen, men det allervigtigste er, at vi kan levere større værdi, når vi er inde over en løsning i længere tid. Det gælder også på UX-området. I stedet for at tænke UX som noget, der sker i starten af et projekt, ser vi UX som en disciplin der både sker i starten af et projekt, i løbet af det første udviklingsprojekt og som en integreret rådgivningsydelse i takt med at løsningen skal vedligeholdes og udbygges. Når UX er med hele vejen, skaber det langt højere værdi.

 

Som UX’er i Eksponent skal du derfor har lyst til at arbejde tæt sammen med udviklere og designere og være med i hele projekter. Hvis vi skal være mere konkrete, så vil du komme til at arbejde med UX-koncepter, scoping af løsninger, user stories, user story mapping, wireframes, løsningsdiagrammer, brugerinddragelse, indholdsstrategi, workshops, procesfacilitering, personaliseringskoncepter, estimering og meget andet.

Lidt om Eksponent

I Eksponent definerer vi os selv som et softwarebureau. Vi tror på, at softwareudvikling er en tværfaglig disciplin, der kræver tæt samarbejde mellem forskellige faggrupper. Derfor arbejder udviklere, designere og rådgivere tæt sammen og har stor indsigt i hinandens områder. Når vi udvikler løsninger for vores kunder, starter projekterne ved 400 timer og op til flere tusinde timer. Vi arbejder både for private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Det der typisk kendetegner vores kunder er, at de har høje ambitioner og at de løsninger vi udvikler har stor effekt på deres forretning. Vi er 35 ansatte i alt og 8 af os har primær faglighed inden for UX.

 

Hvorfor vælge Eksponent?

En af fordelene ved at arbejde med UX i Eksponent er, at vi også skal bygge de løsninger vi rådgiver om. Det betyder, at vi kan tilrettelægge vores projekter, så UX arbejdet placeres det rigtige sted. Vi har i Eksponent altid arbejdet iterativt, og har stor forståelse for vigtigheden i at løsninger bliver bedst, når de bliver afprøvet og tilpasset. Det betyder, at du kommer til at arbejde sammen med udviklere, der også synes UX er vigtigt, og som også går meget op i og har holdninger til at det de bygger har høj kvalitet.

Vi ser ikke blot UX som en enkeltstående ydelse, men som en fælles disciplin, som vi alle er med til at løfte.

Din ansøgning

Er du:

- Erfaren UX-rådgiver (min. 5 års erfaring)
- Har arbejdet med UX på bureau
- Er vant til at styre digitale projekter på tværs af fagligheder

Så send din ansøgning til job@eksponent.com

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.