Gå til hovedindhold

Velkommen Awring

Vi kan nu byde velkommen til endnu et nyt medlem i Eksponent-familien. Vi glæder os over ansættelsen af vores nye HR-student, Awring Hamad.

Awring

2022 har allerede bragt mange glæder med sig. En af dem er vores nye HR-student, Awring Hamad, der startede hos os den 13. januar. Awring skal fokusere sit faglige falkeblik på arbejdet med Eksponents rekruttering og employer branding. 

Awring har en Bachelor i Virksomhedskommunikation med speciale i engelsk og marketing fra SDU og er nu i fuld gang med at færdiggøre sin Kandidat i Human Resource Management på CBS. Ved siden af arbejdet hos Eksponent skriver Awring speciale om, hvordan mange forstyrrelser på arbejdspladsen i sidste ende kan resultere i overarbejde.

Eksponents nye HR-student kommer direkte fra en stilling som HR-praktikant i Express Bank, hvor hun bl.a. arbejdede med ansættelseskontrakter og processer for jobsamtaler. Tidligere har Awring været ekstern konsulent i et kommunalt projekt i Odense. Her var hun ansvarlig for at planlægge og gennemføre foreningsaktiviteter for en gruppe unge, socialt udsatte kvinder. 

Awring er født i Irak og opvokset på Fyn. Hun takker nej til kaffe og skåler hellere i chai latte, mens hun kobler af med yndlingsgenren, dokumentarfilm. Og her er Awring ikke kræsen. Hun fordyber sig gerne i alt fra sportsstjerner til særlige sekter. Velkommen til Eksponent, Awring!