Gå til hovedindhold

Velkommen til Cecilie og Emil

I fredags bød vi velkommen til Cecilie Bech og Emil Dalsbæk.

Portræt af Emil og Cecilie

Cecilie Bech

Cecilie Bech har arbejdet med grafisk design siden 2010. Hun startede med at arbejde med trykte medier, men i takt med at de digitale opgaver blev hyppigere, blev hendes interesse for det digitale område ligeledes større. I 2013 blev Cecilie optaget på Interaktivt Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København.

Da Cecilie blev færdig som bachelor i 2016, startede hun sin egen virksomhed og har siden da arbejdet som selvstændig. Nu var det dog på tide for Cecilie igen at omgås kolleger.

Cecilie

Om Eksponent siger Cecilie: “Jeg søgte stillingen som digital designer hos Eksponent, fordi jeg synes, at stillingen lød super spændende, og opfyldte alt dét jeg gerne ville som næste skridt i karrieren. Det er enhver digital designers drøm at arbejde et sted med så mange udviklere, samtidig med at man kan samarbejde med rådgivere indenfor både UX, IA og projektledelse. 

Derudover siger hun: “Det spændende ved digitalt design er, at skabe et design, som giver brugeren en nem, lækker og intuitiv oplevelse. Derudover har jeg også arbejdet meget med motion graphics. Animationer ser man mange steder - nærmest uden at tænke over det - og det er en effektiv og underholdende måde for brugeren at blive guidet i en proces eller få forklaret komplekse koncepter på kort tid."

Emil Dalsbæk

Emil Dalsbæk er softwareudvikler og har arbejdet med at skabe digitale løsninger de sidste fem år. Hovedsageligt hos Trendsales, hvor han arbejdede i fire år. Senest har han arbejdet hos bureauet Edora AS.

Emils vej ind i softwareudvikling kan karakteriseres som lidt atypisk i forhold til vores andre udviklere. Før Emil blev udvikler, arbejdede han med musik, og i sin fritid skrev han manuskripter til både film, tv-serier og spil. Og det var faktisk sin interesse for at fortælle historier gennem spil, der fik ham til at starte på bacheloruddannelsen i softwareudvikling.

Om sit jobskifte til Eksponent siger Emil: “Jeg kender en af de andre udviklere i forvejen, og det var hans omtale om Eksponent, der fik mig til at overveje stedet. Jeg fik indtryk af, at der var nogle gode processer i det tværgående samarbejde, som jeg fik lyst til at være en del af.”

Emil og Cecilie