Gå til hovedindhold

Velkommen til Michael

Den 1 april kunne vi føje endnu en talentfuld profil til vores fantastiske hold af udviklere, nemlig Michael Berko. Michael skal primært sidde med Eksponents Umbraco- og .NET-projekter.

Michael

Michael blev færdiguddannet datamatiker fra KEA i starten af 2022. Ved siden af studiet havde han bl.a. været IT-supporter i Practio, der faciliterede covid19-vaccinationer. Jobbet hos os er faktisk Michaels første fuldtidsjob: “Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne bruge alle mine kompetencer fra min uddannelse i praksis. Jeg ser også frem til at lære en masse nyt af mine dygtige kollegaer!” fortæller Michael.  

Michael er fra Birkerød, men bor i dag på Nørrebro. I fritiden holder han af at hygge med kæresten og spille fodbold (både på digital og ægte græs). Michael er - med egne ord - ikke ligefrem en haj i et køkken. I stedet er han en flittig take-away-bruger af diverse restauranter. Og med sådan en last er Nørrebrogade jo et farligt sted at bo… Det er heldigt, at vi har en god frokostordning i Eksponent. Velkommen til og velbekomme, Michael.