Gå til hovedindhold

Velkommen til Tobias

Tag godt imod det nyeste skud på Eksponent-stammen, nemlig JavaScript-udvikler Tobias Thomsen.

tob

Den 23. februar var Tobias’ første dag på Sankt Knuds Vej. Tobias er ansat som JavaScript-udvikler med særlig fokus på React. Han har allerede kastet sig over sit første projekt: udviklingen af et digitalt værktøj for Roskilde Universitet. 

Tobias har taget erhvervsakademiuddannelsen som Datamatiker på KEA. Allerede som 8-årig lærte han at kode af sin far, der også er programmør. Tobias har altså IT i generne. Han har dog tidligere været forbi jura-studiet, og journalistvejen virkede også på et tidspunkt tillokkende. Men - heldigvis for Eksponent (og Tobias’ far?) - sejrede interessen for teknologi og softwareudvikling. Tobias kommer lige fra en Associate-stilling i PwC. Før det var han .NET- og JavaScript-udvikler i teleselskabet 3. 

Når Tobias slukker computeren på Sankt Knuds Vej, tager han metroen hjem til Vanløse. Derhjemme tænder han sin egen computer og nørder gladeligt videre. Tobias holder også af at lave mad - hellere noget med steak end soya - og så interesserer han sig rigtig meget for filosofi. Vi er glade for at få Tobias med på holdet!