Gå til hovedindhold

Velkommen tilbage, Francisca

Den 1. december fik Eksponent en tidlig julegave nemlig Francisca Plaza Lind, der startede som projektleder. Francisca har tidligere været praktikant og studentermedjælper hos os, og vi er meget glade for at byde hende velkommen tilbage på Sankt Knuds Vej.

Den 1. december (gen)startede Francisca Plaza Lind i Eksponent. Francisca er ansat som projektleder og skal stå for projektstyring, den daglige kundedialog, workshopfacilitering mm. Derudover skal den nye projektleder rådgive kunder om UX og bringe sine særlige testspecialist-kompetencer i spil. 

Francisca kommer fra en stilling som testspecialist i Netcompany. Her var hun bindeleddet mellem konsultenter og kunder, og hun udarbejdede test-cases og eksekverede test. Før Franciscas ansættelse i Netcompany var hun UX-og-projektledelses-praktikant og senere studentermedhjælper hos os i Eksponent. I disse stillinger assisterede hun UX-rådgivere, tog del i brugerundersøgelser og workshops og støttede projektledere i alle de opgaver, hun nu selv bliver ansvarlig for. 

Francisca Plaza Lind har en bachelor i ‘Kommunikation og Digitale Medier’ og en kandidat i ‘Information Studies’ - begge fra Aalborg Universitet. Allerede på sin bachelor opdagede Francisca en særlig interesse for UX-området, hvilket hun valgte at gå i dybden med på kandidaten. Francisca har planer om at specialisere sig i agil projektledelse og ønsker en dag at kunne skrive Scrum Master på CV’et.   

Når den flittige Francisca ikke er på arbejde, er hun familiemenneske med stort F. Hun bruger også tid med kæresten og vennegruppen fra hjemegnen Greve, og ellers kan man finde hende i yoga-salen, hvor hun mestrer krigerstillingerne, downward facing dog og selvfølgelig shavasana.