Gå til hovedindhold

Vi søger en Service Lead - Tovholder til nyt serviceområde

Eksponent

Vi søger en ambitiøs service lead, som kan være med til at skabe gode oplevelser for vores kunder og videreudvikle serviceområdet i vores virksomhed.

Eksponent har arbejdet med webteknologi siden 2005, og vi har opbygget lange kunderelationer baseret på gensidig tillid og ambitioner. Vores størrelse gør, at vi nu skal udvikle vores servicefunktion, så vi fortsat kan yde god service og gøre gode kundeoplevelser til en integreret del af vores kontinuerlige leverancer til vores kunder - også efter vi har lanceret den første version og det så småt er ved at blive hverdag igen.

Vi bor i store lyse lokaler centralt på Frederiksberg, tæt på metro og søerne.

Dine arbejdsopgaver

Vi er ved at etablere et dedikeret serviceområde til at løfte en række opgaver omkring vores portefølje af kundeløsninger, der har brug for at blive vedligeholdt, videreudviklet og holdt kørende. Det er en strategisk vigtig indsats for Eksponent og vi har høje ambitioner.
Din rolle bliver at fungere som tovholder for dette område og være med til at forme og opbygge det fra bunden. Vi har en masse ideer og visioner, men har brug for en person der kan arbejde dedikeret med området.

Du kommer til at have serviceansvar for et voksende antal løsninger i drift og tale en masse med vores søde kunder, sætte dig ind i deres problemstillinger, og, når det bliver teknisk, fungere som bindeled mellem kunden og de udviklere, der skal udføre opgaverne.

Der vil være meget varians i opgaverne og du skal være klar til at tage venligt imod henvendelser fra kunder og deres brugere, også når situationer spidser til. Det er her du får brug for din empati og din evne til at kommunikere både udadtil og indadtil.

Du skal også være med til at designe processerne omkring området og betragte dette som en iterativ og agil proces, hvor vi hele tiden lærer og justerer på måden, vi arbejder på - for vi tror på at det er den bedste måde at nå vores mål på.

Din baggrund

Vi er fleksible mht. din baggrund og uddannelse. Måske har du siddet i en IT-supportfunktion. Måske har du været i en koordinerende rolle på et webbureau, men ønsker at prøve kræfter med en ny forretningsfunktion. Som minimum ønsker vi, at du:

  • Er serviceminded og værdsætter klar kommunikation
  • Har teknisk flair og grundlæggende indsigt i softwareprojekter (du ved hvad et SSL-certifikat er, men ikke nødvendigvis, hvordan man laver/installerer det)
  • Er struktureret og værdsætter løbende at optimere på de ting og processer, du arbejder med
  • Får energi ved at løse problemer i fællesskab med kollegaer
  • Synes det er spændende at lege detektiv og optrevle et mysterie omkring et problem (Du ser House og CSI, ja?)

Du skal søge stillingen, hvis du

  • Kan lide at give folk gode oplevelser og løse de store og små udfordringer, de har med deres løsninger
  • Vil være med til at videreudvikle en central funktion i en softwarevirksomhed i vækst
  • Vil være en del af et stærkt team med et højt fagligt niveau og autonomi, der støtter dig i dit arbejde
  • Er god til mennesker og kan kommunikere effektivt med dem uanset deres teknisk niveau
  • Har lyst til at tage/få ansvar og hele tiden udvikle dig personligt/fagligt

Hvad sker der herfra?

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende din ansøgning og CV til job@eksponent.com. Vi evaluerer din ansøgning, når den kommer ind og inviterer dig til samtale, hvis vi vurderer, at du har den rette profil. Hvis begge parter fortsat kan se et match, vil vi indkalde dig til en faglig test og evt. en afsluttende samtale. Vi håber at kunne ansætte den rette i løbet af oktober.
 

Vil du høre mere om jobbet?

Christian Dalager

+4561770990
christian.dalager@eksponent.com

Portræt af Christian Dalager