Gå til hovedindhold

Vi søger teknisk projektleder til webprojekter

- der vil skabe og videreudvikle digitale løsninger i høj kvalitet

Lidt om os

I Eksponent arbejder vi med digitalisering. Vores mål er at hjælpe kunder med at forbedre kommunikation, samarbejde og services. Vi designer og udvikler ambitiøse digitale produkter. Vi rådgiver, vi faciliterer, og vi inddrager brugerne. Kulturen er uformel, men professionel. Nysgerrighed, faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Vi tror på, at forudsætningen for høje ambitioner og kvalitet er et godt arbejdsmiljø, hvor det er sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Derfor har vi stort fokus på at sikre gode rammer. Både så der er plads til familie og fritid og for at undgå unødig stress i hverdagen.  Samarbejdet med vores kunder er baseret på et partnerskabs-mindset, hvor vi gør meget ud af at forstå vores kunders forretning og organisation. Det gør os i stand til at styre og rådgive bedre, og det er forudsætningen for den særlige kundekultur, Eksponent er kendt for.

 

Lidt om dig

Du brænder for det digitale område og vil gerne være med til at bygge og vedligeholde løsninger, som bliver brugt og gør en forskel. Vi forestiller os, at du har ca. 2-4 års relevant erfaring og en god teknisk forståelse.  Din interesse er særligt på implementeringsprocessen, hvor du sammen med et team sikrer både kvalitet og fremdrift. Du har sans for detaljen og erfaring med at bygge, videreudvikle eller supportere digitale løsninger. Du trives med at tilrettelægge, specificere og kvalitetssikre og er glad for at være bindeled mellem kunder og teams. Du elsker at tilegne dig ny viden og trives i et miljø, hvor ambitionerne er høje og kollegerne dygtige. Arbejdsmiljøet skal være godt og projekterne sjove. 

 

Stillingen

Du bliver involveret i en række af  vores projekter og kommer til at være tæt på vores kunder og implementeringsprocessen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores rådgivere, designere og udviklere. Nogle projekter kører efter en agil projektmodel, mens andre følger en mere fast proces. Projekterne varierer: Du kan komme til at arbejde med klassiske CMS-implementeringer, selvbetjeningsløsninger, fagapplikationer mv. Fælles for projekterne er, at vi har fokus på kvalitet og god styring. Du gennemfører fx sprintmøder og statusmøder og bliver et vigtigt omdrejningspunkt i projekterne. Du vil på de fleste projekter have en erfaren kollega tilknyttet som sparringspartner. 


 

Hvad forventer vi?

 • Du har konkret erfaring med digitale projekter
 • Du har en fornuftig teknologiforståelse og vil gerne specialisere dig i digital projektledelse
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med CMS-projekter. Gerne Umbraco eller Drupal.
 • Du trives med styring af både store og små opgaver
 • Du har erfaring med backlogværktøjer som fx Jira
 • Hvis du har erfaring fra bureau eller konsulentvirksomhed, er det en fordel
 • Du har måske en agil certificering eller vil gerne have en
 • Du har forståelse for værdien af budgetter, tidsplaner, kommunikation og planlægning

 

Hvad kan du forvente?

 • Dygtige kollegaer og ambitiøse kunder
 • Effektive projektforløb, hvor du løbende ser resultatet af dit arbejde 
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder tværfagligt og passer på hinanden
 • En faglig konto til kurser og læring
 • En hardwarekonto og eget valg af computer og telefon
 • God kantineordning og masser af sociale events
 • Konkurrencedygtig løn med pensionsordning, sundhedsforsikring, telefon og bredbånd
rekrutteringsproces

Søg stillingen

Send din ansøgning til job@eksponent.com og skriv “Projektleder” i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende og forventer at have stillingen besat til opstart november 2021.

Vil du vide mere?

Laura Kragh-Sørensen

+4531471805
laura.kragh@eksponent.com

Vil du vide med om stillingen, og hvordan vi arbejder med softwareudvikling, styring og rådgivning i Eksponent, er du velkommen til at kontakte Bo Juni (bo.juni@eksponent.com / 20 41 34 56) eller Laura Kragh Sørensen (laurakragh@eksponent.com / 31 47 18 05).

Portræt af Laura Kragh-Sørensen