Gå til hovedindhold

Hvorfor arbejde i Eksponent?

Der er utallige grunde til, at du skal komme og arbejde med os i Eksponent. Her lister vi et par stykker:

Spændende projekter og kunder

Det er fedt at arbejde for og med ambitiøse kunder, der vil gøre en forskel med deres digitale løsninger. Og sådan er vores kunder. De ønsker solid rådgivning og udvikling, og det kan vi tilbyde dem. Vi tror på, at de bedste løsninger bliver til i tæt samarbejde med kunden. Softwareudvikling er fra start til slut en kæde af detaljebeslutninger lige fra udseende og placering af knapper til implementering af integrationer og eksterne systemer. Ved at opnå dyb forståelse for kundens organisation, mål og behov bliver vi i stand til at træffe de rette beslutninger i processen og i sidste ende aflevere de allerbedste digitale løsninger.

Personlig uddannelseskonto  

Alle medarbejdere i Eksponent har en uddannelseskonto, der bliver tanket op med et beløb hver måned. Denne faglige konto kan bruges til f.eks. konferencer, kurser og bøger. Det er ikke ledelsen, der beslutter, hvad du skal bruge din uddannelseskonto på. Du har frihed til selv at vurdere, om du har glæde af uddannelse i et programmeringssprog, præsentationsteknik, personlig udvikling eller noget helt andet. Det skal bare give mening for både dig og virksomheden.

Dette skønne billede er taget på en tur til NDC Porto i april 2022.

ndc
Jeg har fået lov til at vokse fagligt i Eksponent. Jeg har mange ansvarsområder og sætter mit eget præg på udviklingen af løsninger. Jeg ved, at ledelsen har stor tillid til mig, og det sætter jeg pris på.

Sebastian Rønnov Petersen, softwareudvikler

Kloge og gode kollegaer

Ambitiøse kunder stiller store krav til vores faglighed. Derfor har vi valgt en rekrutteringsprofil, hvor talent og erfaring er vigtige parametre. Hos os er det faglige i fokus. Du kan forvente at lære noget fra dine kollegaer - ligesom dine kollegaer forventer at lære noget fra dig. Det er også vigtigt for os, at vi har det godt sammen. Vi ansætter personer, som kan bidrage til at skabe et rart og konstruktivt arbejdsmiljø. Det betyder ikke, at vi altid er enige om alt. Det betyder heller ikke, at vi alle er ens. Det betyder, at vi gør rigtig meget for at være et sted, hvor vi har respekt for hinanden og har det sjovt sammen. 

En uformel, men professionel kultur

I Eksponent elsker vi at udvikle, designe og rådgive. Men vi elsker også brætspilsaftener, hobbyhygge og fede fester. Hvis du vil have et indblik i livet bagom Eksponent, kan du smutte ind og følge os på Instagram. Her kan du få indblik i kulturen på kontoret - og så kan du lære dine måske kommende kollegaer at kende!

IG3
I Eksponent er der plads til alle personer. Uanset hvem du er, er der plads til, du kan udvikle dig og lære. Her kan man få lov til at være sig selv. Eksponent er nærmest min anden familie.

Tanya Denner, softwareudvikler

Forskellige teknologier

En del af vores projekter løser vi i CMS’er som Drupal, Umbraco eller Sitecore. Men vi bygger også uafhængigt af CMS’er og vælger altid de teknologier, der matcher den specifikke opgave bedst. Vi tror på, at Eksponent er blandt de bedste, fordi vi hele tiden er opmærksomme på at udnytte de fremskridt, der konstant gøres på vores område. Derfor synes vi også, at det er vigtigt at eksperimentere og prøve nye metoder af. 

kom

Vi kommunikerer 

Vi er et meget kommunikerende hus. Hver mandag morgen holder vi fællesmøde, hvor vi gennemgår ugens store projekter og opgaver. Ledelsen deler ud af de nyeste indsigter og det, der fylder i Eksponent for tiden. Vi kommunikerer også meget digitalt - naturligvis. Vi skriver mails og Slack-beskeder, kridter på tavler og tuscher på blackboards. Vi gør brug af diverse backlogs, systemer og post-its osv. Vi tror nemlig på, at god kommunikation er essentielt for godt samarbejde. 

Fysiske rammer og personalegoder

Vi har valgt at bo centralt. De fleste kommer på arbejde med cykel, tog eller til fods. Og mange nyder at være tæt på byen. Vi bor i starten af Frederiksberg tæt på både Vesterport og Forum st.

Vi arbejder alle i ét storrumskontor, og så har vi flere mødelokaler, hvor man kan holde møder eller arbejde alene og koncentreret. Vi er en teknologivirksomhed, og det betyder, at vi i høj grad forstår, kender og anerkender behovet for at kunne fordybe sig uden distraktioner. Vi samles hver dag om en dejlig frokostordning, der giver os sunde og varierede måltider - også for vegetarerne.  

Foruden en konkurrencedygtig løn kan ansatte nyde godt af:

  • medarbejderbredbånd
  • mobiltelefon 
  • pensions-, frokost- og massageordning
  • sundhedsforsikring 
  • fleksible arbejdstider
  • uddannelseskonto

Vil du vide mere?

Emil Hjordt Jensen

+4523414424
emil.hjordt@eksponent.com

emil