Gå til hovedindhold

Kompetencer

Eksponent hjælper fra idé til lancering og drift. Vi afdækker brugerbehov og forretningsmål. Vi udvikler koncept og strategi. Vi faciliterer processer og workshops. Vi udvikler digitale identiteter. Vi rådgiver om indhold. Og vi bygger din løsning på solide CMS'er og udviklingsframeworks.

Afklaring

Alting har en begyndelse og hos os starter vi projekter med en afklaringsfase, hvor projektet tager form i mødet mellem kunden, brugerne, digitale rådgivere og udviklere.

Læs om afklaring

UX & Design

UX står for user experience, og dækker over den samlede oplevelse, som en bruger har, når et digitalt produkt benyttes. Der går en del kreativitet ind i arbejdet med at designe brugeroplevelsen.

Læs om UX & Design

Indhold

Indholdet er omdrejningspunktet for de mange af de løsninger vi designer og bygger i Eksponent og prioriteres højt fra starten på niveau med design og funktionalitet.

Læs om indhold

CMS Implementering

Eksponent har haft CMS-implementering som et af sine primære forretningsområder siden starten i 2005, og vi arbejder i dag mest med Drupal, Sitecore og Umbraco.

Læs om CMS Implementering

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Og vi er rigtig gode til det.

Læs om softwareudvikling

Webtilgængelighed

God tilgængelighed er en forudsætning for, at alle har adgang til digitale løsninger. Vi har i mange år hjulpet kunder med optimering af tilgængelighed.

Læs om webtilgængelighed

Vil du vide mere?

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Portræt af Bo Juni