Gå til hovedindhold
hero_header_c

Kompetencer

Eksponent hjælper fra idé til lancering og drift. Vi afdækker brugerbehov og forretningsmål. Vi udvikler koncept og strategi. Vi faciliterer processer og workshops. Vi udvikler digitale identiteter. Vi rådgiver om indhold. Og vi bygger din løsning på solide CMS'er og udviklingsframeworks.

Afklaring

Alting har en begyndelse og hos os starter vi projekter med en afklaringsfase, hvor projektet tager form i mødet mellem kunden, brugerne, digitale rådgivere og udviklere.

Læs mere..

UX & Design

UX står for user experience, og dækker over den samlede oplevelse, som en bruger har, når et digitalt produkt benyttes. Der går en del kreativitet ind i arbejdet med at designe brugeroplevelsen.

Læs mere..

Indhold

Indholdet er omdrejningspunktet for de mange af de løsninger vi designer og bygger i Eksponent og prioriteres højt fra starten på niveau med design og funktionalitet.

Læs mere..

CMS Implementering

Eksponent har haft CMS-implementering som et af sine primære forretningsområder siden starten i 2005, og vi arbejder i dag mest med Drupal, Sitecore og Umbraco.

Læs mere..

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Og vi er rigtig gode til det.

Læs mere..

Vil du høre mere

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Bo Juni