Gå til hovedindhold

Umbraco CMS

Umbraco CMS bliver også kaldt 'The friendly CMS' og er ofte redaktørernes favorit. Det er baseret på .NET, udviklet i Danmark og kendt for sin høje brugervenlighed. Umbraco er et CMS, som mange skifter til, men få forlader.

Umbraco CMS er kendt for at være et af de mest brugervenlige CMS'er, der findes. Det er desuden en platform, der egner sig godt til langt de fleste danske websites. Umbraco bruges af både virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder, fx til corporate sites, mediesites, brandsites og ecommerce. Den brugervenlige platform har særlig fokus på at gøre arbejdet enkelt og hurtigt for både udviklere og redaktører. 

Eksponent er Platinpartner

Eksponent hører til blandt de mest erfarne Umbraco-partnere. Vi har bidraget en del til Umbraco CMS, bl.a. har vi været med til at søsætte mere end 200 sites på platformen. Eksponent står desuden bag en række af de meget profilerede danske Umbraco-løsninger, og på vores kontor sidder mere end 15 certificerede Umbraco-udviklere. Vi har arbejdet med Umbraco CMS som en af vores primære platforme siden 2007, og vi kan løfte alle typer af Umbraco-projekter. 

Umbraco Platinum Partner

Samarbejdspartner med bredde

Softwareudvikling er Eksponents DNA. Når I vælger Eksponent som leverandør, får I dog ikke bare en teknisk leverandør. I får også en stærk forretningsorienteret partner, der mestrer strategi, procesfacilitering, design, brugerinddragelse og content-strategi. Softwareprojekter kræver brede kompetencer.

 

Illustration af partnerskab med Eksponent

Skal Eksponent være jeres nye partner?

At vælge den rigtige samarbejdspartner er mindst lige så vigtigt som at vælge den rigtige platform. I Eksponent ser vi samarbejder som partnerskaber, hvor vi skal arbejde sammen i mange år. Vi går meget op i både kvalitet og proces og er kendt for at have stor fleksibilitet i vores samarbejder.

Illustration af samarbejde og partnerskab med eksponent

Hvorfor er Umbraco CMS populært?

Open source og gratis

I betaler ikke licens, når I bruger Umbraco CMS, og kildekode er åben. Hvis I har behov, kan Umbraco udvides med kommercielle moduler.

Redaktørerne elsker det

Umbraco CMS er kendt for sin høje brugervenlighed. Nem, hurtig, brugervenlig, intuitiv og fleksibel er ord, der ofte bruges om Umbraco CMS. 

Over 500.000 aktive sites

Det er ikke kun i Danmark, Umbraco er populært. Umbraco er brugt i over en halv million aktive løsninger i hele verden.

Udviklet i Danmark

Umbraco CMS er dansk. Det betyder, at platformen står ekstra stærkt i Danmark.

Stort community

Der er registreret mere end 220.000 udviklere, der bruger Umbraco CMS.

Stor fleksibilitet

Umbraco CMS giver store designfriheder og er velegnet til integrationer og udvidelser.

Solid teknologi baseret på .NET

Umbraco CMS er baseret på Microsoft .NET. Det er et godt match til mange virksomheders IT-arkitektur.

Nem hosting og vedligeholdelse

Umbraco CMS kan hostes både lokalt og i skyen. Gode processer omkring opdateringer gør vedligeholdelsen enkel.

Billede af Furesø hjemmeside

Danmarks bedste kommunesite er bygget på Umbraco

Eksponent har designet og udviklet furesoe.dk, som er kåret til Danmarks bedste kommunale website. Løsningen er bygget på Umbraco CMS og trækker i meget stor grad på Umbracos store fleksibilitet.

Umbraco-cases

Få et indblik i vores projekter, og læs mere om vores kunder

Spørgsmål og svar om Umbraco CMS

 
Hvilken teknologi er Umbraco CMS bygget på?

Umbraco CMS er baseret på Microsofts .NET. Udviklingssproget er C#. Databasen skal være SQL CE eller SQL Server. Webserveren skal være IIS 8 eller højere. Til at bygge backendens brugergrænseflade er der brugt Angular. Disse er alle meget udbredte og velkendte teknologier, der passer godt ind i IT-strategien i mange danske organisationer og virksomheder. 

Hvordan kan Umbraco CMS hostes?

Umbraco CMS er nem at hoste. Umbraco-løsninger kan hostes lokalt eller i skyen. Umbraco tilbyder også deres egen hosting-setup, som kaldes Umbraco Cloud. 

Egner Umbraco CMS sig til multisite løsninger?

Mange af de CMS platforme, Eksponent designer og udvikler, bruges til at drive flere websites fra samme løsning. Umbraco CMS er meget velegnet som multisite-platform. I vores multiprojekter sigter vi efter, at nye sites skal kunne etableres fra dag til dag. 

Kan Umbraco bruges som headless CMS?

Når man bygger nye løsninger i dag, er det relevant at overveje at gøre brug af en dekoblet arkitektur, hvor CMS og præsentationsapplikationen skilles ad. Headless referer til, at hovedet ikke er en del af CMS-applikationen, men etableres som sin egen løsning. Umbraco CMS kan udgøre et godt fundament for dekoblede arkitekturer, og Eksponent har stor erfaring med at etablere API'er, der kan udstille data og services for en front-applikation, der fx er skrevet i Vue, Angular eller React.

Hvordan kommer jeg i gang?

Tag fat i Eksponent, så hjælper vi meget gerne med at kvalificere, om Umbraco CMS er et godt match.

Vil du vide mere om Eksponent og Umbraco?

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Kontakt Bo, hvis du vil vide mere om Umbraco.

Bo