Gå til hovedindhold

Eksponent genvinder Drupal-rammeaftale med Københavns Kommune

Nyhed om aftale med Københavns Kommune

Da Københavns Kommune valgte at skifte til Drupal i 2012 var vi blandt de 5 vindere på kommunens første Drupal-rammeaftalen. Siden da er det blevet til rigtig mange Drupal-løsninger, som Eksponent har udviklet for og med Københavns Kommune.

Kommunen har gennemført endnu et EU-udbud, og Eksponent er igen valgt som en af de leverandører, der har mulighed for at blive tildelt projekter under rammeaftalen.

I alt er der valgt 5 leverandører:

  • Eksponent Aps
  • FFW Danmark ApS
  • Kruso A/S
  • Linkfactory A/S
  • Reload A/S

Eksponent har satset strategisk på Drupal siden 2010, og etableret Drupalplatformen for en række organisationer. Fx CBS, RUC, Nykredit, Scleroseforeningen, Ungdommens Røde Kors, Arkitektforeningen, Danske Regioner og Forbrugerrådet Tænk.

Eksponent stod også bag det pilotprojekt som Københavns Kommune i 2012 brugte til at evaluere Drupal som egnet platform.

Chefrådgiver Laura Kragh-Sørensen, som har været med i de fleste af Eksponents projekter for Københavns Kommune, er meget tilfreds.

Vi er glade og stolte over, at have scoret så højt i evalueringen af tilbuddene. Vi ser det som et kvalitetsstempel af vores tilgang til Drupalprojekter og glæder os til at arbejde på Drupal projekter med Københavns Kommune

Laura Kragh-Sørensen

Vil du vide mere?

Laura Kragh-Sørensen

+4531471805
laura.kragh@eksponent.com

Portræt af Laura Kragh-Sørensen