Gå til hovedindhold

Rekrutteringsproces

Rekruttering_lang

I Eksponent har vi en rekrutteringsproces, som skaber værdi og afklaring for os og dig. Det at skrive under på en ansættelseskontrakt er en stor ting - både for en ny medarbejder og for os. Derfor tager vi det også meget alvorligt og bruger en del tid på at finde medarbejdere, der er et rigtigt godt match - for begge parter.

1. Stillingsopslag

Vi slår en stilling op og prøver at sprede den gennem forskellige kanaler, så vi sikrer os, at du ser den.

Selvom vi tager det meget seriøst at skrive gode stillingsopslag, er det umuligt at besvare alle spørgsmål i opslaget. Vi bliver derfor meget glade, hver gang der er nogle, der henvender sig til os med spørgsmål til stillingen.

2. Send en ansøgning

Send en ansøgning med CV. Vedlæg endelig links til sites/apps/etc, du har lavet eller har været med til at lave.

I din ansøgning vil vi rigtig gerne høre om din motivation for at søge job hos os, hvad du kan bidrage med, og hvad du forventer fra os.

Du må meget gerne angive et par referencer på folk, vi må ringe til, og vi vil også meget gerne se et CV og andre relevante papirer.

Her vil det også være en god ide at medtage links til ting, du har lavet, om det er beskrivelse af projekter, websites eller Open Source projekter, du har været involveret i.

Vi modtager og vurderer løbende ansøgninger.

3. Samtaler

Vi gennemgår ansøgninger, og hvis vi synes, at din profil og ansøgning er relevant, kalder vi dig ind til en indledende samtale. 

Vi indkalder udvalgte kandidater til en indledende samtale med fokus på at lære hinanden at kende. Her fortæller vi lidt dybere om, hvem vi er, og hvordan vi arbejder hos Eksponent. Og så handler det ellers om dig.

Det er ikke utænkeligt, at du bliver kaldt til en ekstra samtale i forløbet, da vi gerne vil have, at du møder så mange af dine potentielt nye kolleger som muligt.

4. Faglig test

Hvis du og vi synes, der er et godt match efter første samtale, inviteres du til en faglig test. Den faglige test er ikke en eksamen, men en måde hvorpå du kan fortælle mere om din faglighed, hvordan du vil gribe en opgave an og løse den. Den faglige test varer typisk halvanden time.

Det er en semi-struktureret test, der er tilpasset den stilling, vi har opslået. Så hvis du er udvikler, har vi en meget åben udviklingsopgave, som du laver sammen med en erfaren udvikler.
Hvis du er rådgiver eller UX'er, vil der være en tilsvarende faglig udfordring med fokus på dialog om metode og refleksioner.

5. Ansættelse

Vi evaluerer samtalen og den faglige test og udvælger herefter den endelige kandidat, som vi gerne vil ansætte, og så prøver vi sammen at få en aftale til at falde på plads.

Rekrutteringsprocessen tilpasses ofte til den specifikke stilling og den individuelle kandidat, og derfor kan der være undtagelser fra den skitserede proces - og vi arbejder naturligvis altid under fuld diskretion.

Vil du vide mere?

Emil Hjordt Jensen

+4523414424
emil.hjordt@eksponent.com

emil