Gå til hovedindhold

Eksponent valgt til UX-projekt for Styrelsen for Patientsikkerhed

Nyhed om UX-projekt for Styrelsen for Patientsikkerhed
Styrelsen for Parientsikkerhed

Eksponent skal hjælpe Styrelsen for Patientsikkerhed, STPS, med at optimere deres nuværende webplatform stps.dk, hvor fokus er på at skabe en bedre struktur, og en løsning der gør det nemmere for brugerne at finde relevant indhold.

STPS arbejder for, at det er trygt at være patient, og de ønsker at optimere brugervenligheden på deres website, så det bliver nemmere at navigere i indholdet på styrelsens hjemmeside. For STPS er det vigtigt, at borgere, patienter og pårørende kan finde, forstå og benytte de indgange og finde information, der er relevant for deres situation.
 
Løsningen skal bl.a. være med til at sikre, at det er nemt for sundhedspersoner at finde læringsmateriale, og at brugere let kan afkode styrelsens opgaver og ansvarsområder. Samtidig er det hensigten at forøge den generelle brugertilfredshed på websitet.
 
Eksponent har længe arbejdet sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed om cms-løsningen bag stps.dk og glæder sig over også at skulle stå for at øge brugervenlighed og indholdsstrukturen samt løfte det visuelle udtryk på stps.dk.
 
Projektet kommer til at trække på en række forskellige brugercentrede metoder og tilgange - både kvalitative og kvantitative, herunder bl.a. Surveys, interviews, user story mapping. Top task analyse og brugertests. Desuden gennemføres en række workshop med interne interessenter, der skal sikre, at der sættes fokus på prioritering og forretningsunderstøttelse.
 
Eksponent har stor erfaring med lignende afklaringsprojekter og har stået for mange lignende projekter for kunder, herunder Skatteministeriet, Statsministeriet, Ungdommens Røde Kors, Københavns Kommune, Erhvervsstyrelsen mfl. Se vores cases.

STPS.dk er implementeret i Sitecore. Eksponent har stor ekspertise i Sitecore og særligt de problemstillinger, der har betydning for håndtering og organisering af indhold.
 

Vil du vide mere?

Laura Kragh-Sørensen

+4531471805
laura.kragh@eksponent.com

Portræt af Laura Kragh-Sørensen