Gå til hovedindhold

Eksponent vinder rammeaftale for Erhvervsstyrelsen

Det glæder os at kunne dele, at vi har indgået en rammeaftale med Erhvervsstyrelsen.

erst-rammeaftale

Erhvervsstyrelsen er en myndighed under Erhvervsministeriet. Styrelsen arbejder for at gøre det enkelt og attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Erhvervsstyrelsen har bl.a. ansvaret for vigtige dele af den danske offentlige IT-infrastruktur.    

Eksponent har indgået en rammeaftale med Erhvervsstyrelsen. Aftalen vedrører en række informationssites baseret på Drupal og har en forventet værdi af 6-8 mio kr. Rammeaftalen træder i kraft nu, februar 2022, og forventes herefter at løbe i fire år. 

Erhvervsstyrelsen valgte Eksponent, fordi vi har et skarpt strategisk fokus på Drupal og udbredt erfaring med offentlige kunder. Af store offentlige kunder kan vi bl.a. nævne Statsministeriet, Skatteministeriet, Lægemiddelstyrelsen og adskillige kommuner fx Hillerød og Københavns Kommune. Udover Eksponent er det digitale konsulenthus, Nine, også valgt som leverandør på rammeaftalen.

“Erhvervsstyrelsen er kendt for sit meget høje ambitionsniveau og sin modne tilgang til digitalisering. Derfor er vi utrolig stolte over at blive valgt som samarbejdspartner. Vi ser frem til at komme i gang.”

Laura Kragh-Sørensen, chefkonsulent i Eksponent

Kontakt og hør mere

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Bo