Gå til hovedindhold

Eksponent vinder stor rammeaftale

Efterårssæsonen er starter godt for Eksponent. Vi har netop har underskrevet kontrakt med Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune om endnu en stor rammeaftale, hvor Eksponent er valgt som den primære leverandør.


Rammeaftalen omfatter køb af udviklingsressourcer.


Eksponent har meget stor erfaring med kommunale websites og selvbetjeningsløsninger. For Københavns Kommune har vi i de seneste år stået bag en række større projekter. Eksempler er:

 • Pasning og skole
  Selvbetjeningsløsning til opskrivninger til børnehave, vuggestue, dagpleje og skole. 
   
 • Parkeringsbutikken og Parkeringsportalen
  Selvbetjeningsløsninger til køb af en række forskellige parkeringsprodukter. Eksempelvis beboerlicenser. Løsningen er i 2016 udvidet med forskellige services. Fx muligheden for at klage over eller betale en parkeringsafgift.
   
 • BørneMenuen
  Planlægninsværktøj, beregningsværktøj og opskriftssamling til ansatte i de københavnske institutioners køkkener.
   
 • Erhvervsportalen
  Erhvervslivets indgang til kommunen, som rummer en række selvbejteningsmuligheder og ansøgningsflows.
   
 • PUMA
  Platform til understøttelse af mobile arbejdsgange, som er en meget ambitiøs platform til at understøtte samarbejde, planlægning, arbejdsgange, kommunikation for forskellige faggrupper i Trafik- og Miljøforvaltningen. 


Andre leverandører også på aftalen på listen
Rammeaftalen omfatter også flere leverandører. Leverandørerne er rangeret, så den primære leverandør spørges først i forbindelse med nye opgaver. Dernæst spørges leverandøren på plads nummer to og så videre. I alt er bød 16 potentielle leverandører og 7 er udvalgt som leverandører på rammeaftalen. Følgende er valgt:

 1. Eksponent ApS
 2. Knowledge Cube A/S
 3. IT Minds
 4. Miracle Buddyshop ApS
 5. Netmester A/S
 6. Netcompany IT and Business Consulting A/S
 7. Systematic A/S

Værdi af hele rammeaftalen på tværs af leverandører er skønnet til 20 mio af Københavns Kommune.
Eksponent er det seneste år vokset til 35 ansatte, der arbejder med rådgivning, design og udvikling. Eksponent arbejder både med direkte direkte softwareudvikling på .NET/PHP og har specialiseret sig i CMS'erne Drupal, Umbraco og Sitecore.