Gå til hovedindhold

Fremtidssikring på rekordtid

Adecco

d (Foto: Unsplash/@thisisengineering) https://www.adecco.dk

Adecco Danmark er en del af The Adecco Group - en af verdens største HR virksomheder inden for rekruttering, bemandingsløsninger, outplacement og vikarydelser. Virksomheden er et af landets førende vikarbureauer, der arbejder for at skabe det perfekte match mellem virksomheder og kandidater. 

Adecco Danmark har tryk på deres digitale transformation. Derfor ønskede de at hjemtage driften af egen web-platform fra den globale funktion bl.a. med henblik på at sikre hurtigere time-to-market på sitets nye funktioner. Et centralt skridt på vejen var at flytte fra den eksisterende fælles Sitecore-løsning ind i en ny selvstændig Umbraco-løsning - og gerne så hurtigt som muligt. Til at indfri ønsket om migrering valgte de Eksponent som partner, bl.a. fordi vi har stor erfaring med både manuel og automatiseret indholdsmigrering mellem platforme og et dybt teknisk kendskab til Umbraco-platformen. 

I arbejdet med migrering var det helt essentielt at bevare Adeccos høje SEO-ranking. En anseelig del af virksomhedens leads skabes nemlig via deres website. Af den årsag skulle Eksponent i første omgang bygge en ny løsning, der mindede 1:1 om den eksisterende, både i indhold og struktur. Således ville friheden til optimering være stor, mens risiko for tab af SEO ville være lille.

Arbejdsprocessen med Adecco Danmarks nye platform var på mange måder atypisk for Eksponent. Oftest løser vi opgaver på baggrund af længere analyser og i konstant sparring med vores kunder. Adeccos behov var anderledes: De ønskede, at Eksponent selvstændigt leverede et indflytningsklart site til dem, som de hurtigt kunne flytte ind i. Denne opgave var vi glade for at løse - effektivt og i høj fart. I den afsluttende del af forløbet var Adecco naturligvis med til at kvalitetssikre, tjekke SEO m.v. 

Vi glæder os over at få lov at arbejde videre med Adecco Danmarks Umbraco-løsning. Næste fase i processen vil bl.a. fokusere på design og brugeroplevelse, automatiseringsprocesser og integration til CRM. Vi ser frem til det videre arbejde for og med Adecco Danmark.

Vil I vide mere om casen?

Martin Bjørn Kristensen

martin.bjorn@eksponent.com

Kontakt Martin

Martin