Gå til hovedindhold

Ny digital platform til Ungdommens Røde Kors

Ungdommens Røde Kors

d

Eksponent har netop udviklet ny digital platform for Ungdommens Røde Kors. 

Projektet startede med en afklaringsfase der bestod af 4 spor; forretningsbehov, brugerbehov, skitser og struktur og visuel identitet. Vi har drevet afklaringsprocessen fra start i tæt samarbejde med Ungdommens Røde Kors og har efterfølgende stået for implementeringen af løsningen, som blev lanceret i juni 2017.

I afklaringsfasen og løbende i processen er det blevet fastlagt hvilke strategiske løftestænger som den nye digitale platform skal understøtte:

- Mulighed for fleksible formidlingskomponenter af indhold fra URK

- Synliggøre de mange aktiviteter URK tilbyder i hele landet

- Optimere flow for at blive medlem og donationer

- Nyt logo og visuel identitet 
 

Udover fleksible indholdskomponenter der understøtter URKs formidlingskoncepter har det nye URK.dk en kortvisning med alle URKs aktiviteter, som vises på urk.dk men vedligeholdes i CRM. Der er udarbejdet en række forskellige donationsflows inklusiv flow for sms-betalinger. 

Det nye Urk.dk er bygget i CMS Drupal 8 

Besøg www.urk.dk

Jeg tror for det første, at det gode samarbejde skyldes, at I har kørt en rigtig god forventningsafstemning lige fra start til slut. Lige fra jeres meget gennemarbejdede tilbud til de skarpt afgrænsede workshops, og den efterfølgende meget fokuserede udviklings- og eksekveringsproces.

En anden afgørende faktor, set fra vores side, er, at I hele vejen igennem har været super åbne og imødekommende – på alle vores mulige - og sikkert også umulige - spørgsmål. Samtidig med at I tydeligt har bragt jeres faglighed i spil på en både kompetent og behagelig måde.
- Line Sichmann, kommunikationschef i Ungdommens Røde Kors

Vil du vide mere om casen?

Laura Kragh-Sørensen

+4531471805
laura.kragh@eksponent.com

Portræt af Laura Kragh-Sørensen