Gå til hovedindhold

Nyt ansigt i Eksponent

Lukas Jakobsen startede hos os på den drillende dato 1. april. Han er uddannet webudvikler fra Roskilde Tekniske Skole og skal sidde med diverse Umbraco- og .NET-projekter.

Lukas har været computerglad fra barnsben, og allerede som 7-årig bankede han sin 10 år ældre storebror i Counter-Strike. Alligevel troede Lukas først, at han skulle have et fysisk krævende job, og han har derfor prøvet kræfter som både portør, nedriver og lagerarbejder. Men som tiden gik, fandt Lukas “hjem” til computer, tastatur og softwareudvikling. Siden han blev færdiguddannet i 2020 har han bl.a. været Implementation Specialist hos Hello Retail og webudvikler hos WeCode. 

Lukas bor på Frederiksberg med sin kæreste og deres søn på snart to år. Aftenerne bruger han på VUC, hvor han læser Matematik. I weekenderne dribler Lukas på fodboldbanen med drengene og plasker rundt i svømmehallen med sønnen. Og så planlægger han og kæresten deres bryllup, der er lige rundt om hjørnet. Tillykke og hjertelig velkommen til Eksponent, Lukas!