Gå til hovedindhold

Nyt regeringen.dk

Regeringen ønskede at etablere en ny kommunikationsplatform efter bl.a. norsk og svensk forbillede, hvor man kunne kommunikere sin politik og sine resultater direkte til borgerne.

Resultatet er en helt ny hjemmeside, der især gør flittig brug af video og infografikker, som er velegnede til deling på de sociale medier.

Eksponent har udviklet regeringen.dk

Eksponent har stået for implementeringen af sitet på en Umbraco-platform.

Der har manglet et sted, hvor borgerne i fred og ro kan søge og finde frem til oplysninger om regeringens samlede politik, forklaret i en helhed med regeringens egne ord

Nemt at dele indhold

Det har været et vigtigt fokusområde for Regeringen at gøre det så nemt som muligt for brugerne at dele indholdet og dermed gøre regeringen.dk til en vigtig del af den politiske samtale på de sociale medier.

- Der har manglet et sted, hvor borgerne i fred og ro kan søge og finde frem til oplysninger om regeringens samlede politik, forklaret i en helhed med regeringens egne ord. skrev Lars Løkke Rasmussen i sin velkomstartikel på regeringen.dk

Komponentbaseret tilgang

Websitet er bygget på en Umbraco 7-platform, og løsningen giver stor fleksibilitet til redaktørerne, der har frihed til at bygge siderne op med en lang række forskellige indholdskomponenter.

Redaktørerne kan vælge mellem flere forskellige billedformater, fokusbokse og listevisninger og sammensætte dem frit efter de forskellige kommunikationsbehov, der måtte opstå.

 

Artikel på regeringen.dk

Artikler åbner op i et overlay - oven på liste- og temasider

Vil du vide mere om Umbraco eller projektet?

Jacob Svarre

+4531203537
jacob.svarre@eksponent.com

Portræt af Jacob Svarre