Gå til hovedindhold

Så er der afgang for det nye moviatrafik.dk

Movia

d Besøg det nye moviatrafik.dk https://www.moviatrafik.dk

Danmarks største mobilitetsselskab hedder Movia. Hvert år transporterer de ca. 200 millioner kunder i busser, lokaltog og flextrafik. Moviatrafik.dk er virksomhedens corporate website. 

Den nye platform er bygget på Umbraco CMS, og Eksponent har stået for implementeringen i meget tæt samarbejde med et dygtigt team i Movia. Der er tale om en fleksibel og ambitiøs løsning, som gør det nemt for redaktører at opsætte og målrette indhold. Vi har arbejdet med en komponentbaseret arkitektur. Formålet har været at skabe en fleksibel og effektiv grænseflade for redaktørerne, som kan komponere sider med afsæt i løsningens mange komponenter. Der er bygget understøttelse af kampagne- og temasider og områder. Her kan de mange muligheder fra hovedsitet anvendes, men udtrykket er forenklet væsentligt. Løsningen har en række integrationer, fx til Vocast, Cludo og læseWEB.

Igennem hele projektet har vi haft stort fokus på webtilgængelighed, da det har været et vigtigt mål at favne hele Movias brede målgruppe. I processen har Eksponent også gennemført brugertest for at identificere relevante optimeringer. Alt imens har Yellow Umwelt stået for det visuelle design.

Vi har arbejdet for Movia i mange år og har også stået for Movias ekstranet. I Eksponent sætter vi pris på lange, lærerige samarbejder som netop det, vi har med Movia.

Vil I vide mere om casen?

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Bo