Gå til hovedindhold

Vejnettet.dk: Platform til videndeling og samarbejde

Vejdirektoratet

d

For at styrke dialog, kommunikation og videndeling i vejsektoren driver Vejdirektoratet og Kommunalteknisk Chefforening (KTC) den digitale platform Vejnettet.dk. Platformen har til hensigt at fremme det faglige samarbejde mellem Vejdirektoratet og vejmyndighederne i kommuner og politi.

Vejnettet.dk rummer en række fora, som giver indblik i og overblik over udvalgte faglige områder. I øjeblikket er der fora om cykeltrafik, trafiksikkerhed, vejdrift og vejjura.

Platformen har over 800 deltagende profiler, som fordeler sig på ansatte i Vejdirektoratet, politiet og landets 98 kommuner. Hver profil er tilknyttet et eller flere fora, hvor profilerne blandt andet kan:

  • Bruge hinanden som videnressourcer. Fx ved at stille eller svare på spørgsmål. Eller ved at finde inspiration i andres dialoger.
  • Dele viden og projekterfaring, som andre kan lære af
  • Finde inspiration gennem nyheder og indlæg

Derudover kan Vejnettets medlemmer finde relevante ressourcepersoner ved at benytte den detaljerede kompetencesøgning.

Vejdirektoratet og kommunerne har udpeget redaktører for de enkelte fora. Redaktørerne er med til at sikre, at der løbende publiceres indhold og for at understøtte de øvrige medlemmers deltagelse. Hver uge udsendes et redaktionelt sammensat nyhedsbrev med fokus på aktiviteten på sitet og prioriterede temaer og problemstillinger.

Eksponent har udviklet platformen, som er baseret på Drupal CMS.

Vil du vide mere om casen?

Bo Juni

+4520413456
bo.juni@eksponent.com

Kontakt Bo hvis du vil vide mere om casen.

Portræt af Bo Juni