Gå til hovedindhold

Karriere

Vi er ambitiøse og vokser. Vi er altid på udkig efter nye og dygtige kolleger.

Ledige stillinger

Dette er de stillinger vi aktivt søger i øjeblikket.
However. Du må endelig sende en mail og et CV til job@eksponent.com, hvis du tænker at der er et godt match mellem os - vi svarer på alle henvendelser og som regel ganske hurtigt.

rekrutteringsproces

Det tager tid at finde det gode match

I Eksponent har vi en rekrutteringsproces, som skaber værdi og afklaring for os og dig. Det at skrive under på en ansættelseskontrakt er en stor ting - både for en ny medarbejder og for os. 

Hvorfor arbejde hos Eksponent?

Spændende kunder og projekter

Vi er heldige at få lov til at arbejde med masser af spændende kunder og projekter. Vi har især fokus på ambitiøse kunder, som vil gøre en forskel med deres digitale løsninger. Dvs. kunder, som ønsker solid udvikling og solid rådgivning.

Søde og dygtige kolleger

Ambitiøse kunder stiller store krav til vores faglighed. Derfor har vi også valgt en rekrutteringsprofil, hvor talent og erfaring er vigtige parametre. Det betyder, at du kommer til at arbejde et sted, hvor det faglige er i fokus, og hvor du bør forvente, at du kan lære noget fra dine kollegaer. Lige som de forventer at lære noget fra dig.

Faglig udvikling

Individuel faglig udvikling er altid på programmet og alle fuldtidsansatte sparer månedligt op til deres eget faglige budget, som kan bruges på kurser, konferencer eller seminarer. Vi har desuden jævnligt interne Code Sessions hvor vi fortæller hinanden om f.eks. TDD, Xamarin, Require.js, Git, Dependency Injection, Azure etc

After hours

Udenfor ordinær arbejdstid mødes vi tit på kontoret til hackathons (robotbyggeri og private skuffeprojekter), går i biografen, og lægger fra tid til anden hus til bl.a. CNUG arrangementer, meetups og Demodag 

Stemningsbilleder fra Eksponent

Cases

Få et indblik i vores projekter og læs mere om vores kunder